Hát én nem tudom. Szerintem ez a bőr dolog egyedi dolog most az LG-nél.
Én nagyon erősen Sony fan vagyok,de szerintem a G4 jobb,habár kitudja,lesz róluk bőven összehasonlító videó.
Q.S 810 kiváncsi vagyok rá,mennyire tudták megoldani ezt a túlmelegedési dolgot.
Szerintem a G4 jobb, (sn 808, elvileg nem melegszik túl). Meg ahogy az első is írta, nagyon jól kitalálták az a bőrt.
Jaa meg még egy nyomós indok...a Z4 itt nem kapható, és valószínűleg nem is lesz. (ha meg nem jelenik mint Z3+, vagy egy másik csúcstelefon)
Ami a Z4-ben jobb:
- 1080p-s kijelző, hisz a QHD 5.5"-en kijelzőn egy dologra jó: jobban megizzasztja a hardvert, és ez miatt jobban merül
- szoftveresen közel stock Android
- IP68
- van benne gyors töltés
Ami a G4-be jobb:
- Snapdragon 808 bár papíron gyengébb, de 810 ugye elég túlmelegedős fajta, 808-nak valószínűleg nincs ilyen hibája (de még várjuk azért meg a teszteket)
- jobb kamera
- vezetéknélküli töltés
- valószínűleg jobb kijelző (nem a felbontás miatt, hanem a kijelző minősége miatt), bár a Z4-be sem rossz, csak G4-ben jobb, bár erről is várjuk meg a teszteket
Azért nem azt írtam, hogy stock, hanem hogy közel stock, mert nem stock, de elég közel van hozzá.
Azon kívül, hogy lecseréltek pár ikont, és van pár extra Sony-s alkalmazás a telefonon gyárilag, kb minden más téren stock.
Az más kérdés, hogy amit lecseréltek, az kivétel nélkül mind csúnyább, mint a stock Android, de attól még elég közel van hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!