Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A sony xperia z4 vagy az lg...

A sony xperia z4 vagy az lg g4 a jobb?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 29. 20:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom. Szerintem ez a bőr dolog egyedi dolog most az LG-nél.

Én nagyon erősen Sony fan vagyok,de szerintem a G4 jobb,habár kitudja,lesz róluk bőven összehasonlító videó.

Q.S 810 kiváncsi vagyok rá,mennyire tudták megoldani ezt a túlmelegedési dolgot.

2015. ápr. 29. 20:42
 2/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a G4 jobb, (sn 808, elvileg nem melegszik túl). Meg ahogy az első is írta, nagyon jól kitalálták az a bőrt.

Jaa meg még egy nyomós indok...a Z4 itt nem kapható, és valószínűleg nem is lesz. (ha meg nem jelenik mint Z3+, vagy egy másik csúcstelefon)

2015. ápr. 29. 20:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Mind a kettő ugyanolyan jó, a sony-nak és az LG -nek is vannak hátrányai, én nem nagyon tudnék választani.
2015. ápr. 30. 07:13
 4/11 kérdező.. ***** válasza:
G4.A z4 nem éri meg a túlmelegedős procijával pláne,hogy nálunk nem is lesz kaható.A Z3 már jobban megéri mint a Z4.
2015. ápr. 30. 10:27
 5/11 anonim ***** válasza:

Ami a Z4-ben jobb:

- 1080p-s kijelző, hisz a QHD 5.5"-en kijelzőn egy dologra jó: jobban megizzasztja a hardvert, és ez miatt jobban merül

- szoftveresen közel stock Android

- IP68

- van benne gyors töltés

Ami a G4-be jobb:

- Snapdragon 808 bár papíron gyengébb, de 810 ugye elég túlmelegedős fajta, 808-nak valószínűleg nincs ilyen hibája (de még várjuk azért meg a teszteket)

- jobb kamera

- vezetéknélküli töltés

- valószínűleg jobb kijelző (nem a felbontás miatt, hanem a kijelző minősége miatt), bár a Z4-be sem rossz, csak G4-ben jobb, bár erről is várjuk meg a teszteket

2015. ápr. 30. 12:57
 6/11 kérdező.. ***** válasza:
Az előzőhöz csak annyit fűznék hozzá,hogy a Z4 szoftvere közel sem stock android de nagyon nem.
2015. ápr. 30. 18:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Dehogynem: [link]
2015. ápr. 30. 18:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Az első oszlop a Sony akar lenni, az lemaradt.
2015. ápr. 30. 18:32
 9/11 kérdező.. ***** válasza:
Hát közel stock androidnak akkor sem mondanám,az a motorolát illeti.Valóban jobban hasonlít már a stock-ra,de azért tele van az tömve sony-s cuccokkal.
2015. ápr. 30. 18:42
 10/11 anonim ***** válasza:

Azért nem azt írtam, hogy stock, hanem hogy közel stock, mert nem stock, de elég közel van hozzá.

Azon kívül, hogy lecseréltek pár ikont, és van pár extra Sony-s alkalmazás a telefonon gyárilag, kb minden más téren stock.

Az más kérdés, hogy amit lecseréltek, az kivétel nélkül mind csúnyább, mint a stock Android, de attól még elég közel van hozzá.

2015. ápr. 30. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!