Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S5 vagy vele...

Samsung Galaxy S5 vagy vele egy kategóriás telefon?

Figyelt kérdés

Már nagyon rég készülök telefont vásárolni. Szeretnék nagyon jót, de nem akarok túl sokat rákölteni, hogy őszinte legyek sajnálom rá a pénzt. Tehát Samsung Galaxy S6 már amiatt esik ki, pedig nagyon tetszik. Mindenképp androidban gondolkodom azt hiszem.

Ezelőtt nagyon sokat nézelődtem, most megint ráálltam a témára. És az S5 került figyelmem középpontjába. Valamint a Galaxy Alpha, de az azt hiszem ugrik, mert jobbat szeretnék. Pedig ez külsőre jobban bejönne. Az S5-ről hallottam már hideget-meleget. Lehet, hogy eszközfüggő? Az "egészséges" telefonok jól mennek és csak selejteknek van bajuk, de azoknak aztán több is? Meg picit aggaszt a mérete. Mi a véleményetek róla? Mit tudtok még ajánlani hasonló kategóriában? Tehát iPhone 5S-el is egy kategóriában. Nexus 5-ön rengeteget gondolkodtam, de nem tudott végül meggyőzni, pedig nagyon odavoltam érte. Fontos nekem, hogy jó legyen az akkuja, kamerája, gyors legyen, évekig eltartson.

Jelenleg egy haldokló S2-m van, úgyhogy végülis szinte bármely csúcskategóriás telefon megváltás lesz, de én azért szeretném a legjobb döntést meghozni. Előre is köszönöm válaszaitokat!:)

2015. ápr. 29. 18:02
 1/10 kérdező.. ***** válasza:
100%
Na először is mennyit szánná rá maximum?Mert egyik telefon sem egy árban van.
2015. ápr. 29. 18:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Erdélyi vagyok, olyan 2000 max. 2500 lejre gondoltam. Ami forintban 137039.76 és max. 171299.70.:D
2015. ápr. 29. 19:17
 3/10 kérdező.. ***** válasza:
Ennyiért OnePlus One/Moto X 2014/Xperia Z3/Lg G3/Lumia 930 éri meg.
2015. ápr. 29. 19:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Az S6 megéri az árát?
2015. ápr. 29. 19:54
 5/10 kérdező.. ***** válasza:
Nem.
2015. ápr. 29. 20:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó telefon az S6, jelenlegi egyik legjobb telefon, de 200k-t egy telefon sem ér meg szerintem, S6 meg még több is.

Egyébként 100% OnePlus One-t vennék a helyedben ennyiért.

Jó a kamerája, jó az aksija, és jó a szoftvere, Galaxy S5-re ebből csak kettő igaz, hisz szoftveresen elég gáz (bár Lollipop-on jobb, de ott sem az igazi). Ezen kívül a OnePlus One nem úgy néz ki, mint egy golflabda.

2015. ápr. 30. 13:00
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Iphone 4 jobb és olcsóbb.
2015. máj. 1. 20:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne hallgass az utolsóra, nem tudja, mint beszél! Iphone 4S-em van, Augusztus elején lesz két éves de már haldoklik, pedig vigyázom rá. Érezni rajta, hogy nem mai darab, sokszor lefagy, összeomlik -igen, egy iphone erre is képes. Én az LG G2/G3-at ajánlanám, valószínűleg én is ezek közül fogok választani.
2015. máj. 1. 21:16
 9/10 anonim ***** válasza:
LG G2/G3, XPERIA Z2/Z3, HTC One M8, Oneplus One, Xiaomi mi4 stb.
2015. máj. 4. 23:03
 10/10 anonim ***** válasza:
82%
Megéri az S5. Nekem már lassan 10hónapja van meg és soha nem fagyott meg szaggatott... akadni egy mikróakadások történtek 5.0 rendszer miatt, de már jött nekem egy "hibajavìtós frissítés" azóra hibátlan.. és tuti leleszek pontozva amit leszarok mert mindenki azt pontozza ami neki tetszik és nem az ami igazságos.
2015. máj. 31. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!