Samsung Galaxy S5 vagy vele egy kategóriás telefon?
Már nagyon rég készülök telefont vásárolni. Szeretnék nagyon jót, de nem akarok túl sokat rákölteni, hogy őszinte legyek sajnálom rá a pénzt. Tehát Samsung Galaxy S6 már amiatt esik ki, pedig nagyon tetszik. Mindenképp androidban gondolkodom azt hiszem.
Ezelőtt nagyon sokat nézelődtem, most megint ráálltam a témára. És az S5 került figyelmem középpontjába. Valamint a Galaxy Alpha, de az azt hiszem ugrik, mert jobbat szeretnék. Pedig ez külsőre jobban bejönne. Az S5-ről hallottam már hideget-meleget. Lehet, hogy eszközfüggő? Az "egészséges" telefonok jól mennek és csak selejteknek van bajuk, de azoknak aztán több is? Meg picit aggaszt a mérete. Mi a véleményetek róla? Mit tudtok még ajánlani hasonló kategóriában? Tehát iPhone 5S-el is egy kategóriában. Nexus 5-ön rengeteget gondolkodtam, de nem tudott végül meggyőzni, pedig nagyon odavoltam érte. Fontos nekem, hogy jó legyen az akkuja, kamerája, gyors legyen, évekig eltartson.
Jelenleg egy haldokló S2-m van, úgyhogy végülis szinte bármely csúcskategóriás telefon megváltás lesz, de én azért szeretném a legjobb döntést meghozni. Előre is köszönöm válaszaitokat!:)
Nagyon jó telefon az S6, jelenlegi egyik legjobb telefon, de 200k-t egy telefon sem ér meg szerintem, S6 meg még több is.
Egyébként 100% OnePlus One-t vennék a helyedben ennyiért.
Jó a kamerája, jó az aksija, és jó a szoftvere, Galaxy S5-re ebből csak kettő igaz, hisz szoftveresen elég gáz (bár Lollipop-on jobb, de ott sem az igazi). Ezen kívül a OnePlus One nem úgy néz ki, mint egy golflabda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!