Melyik oldalról megbízható Nokia Lumia 830-as telefont vásárolni?
Ezek közül az oldalak közül melyik megbízható?
Emag, B-tel, GSMvonal, GSM Home, XXL GSM?
Az XXL GSM kivételével mindegyik. Viszont én a GSM Vonalt és a GSM Homes -t sem ajánlom: Vonalnál olyan zsugoriak, hogy a legolcsóbb alapcsomag esetén csak töltő jár a telefonhoz, más tartozék nem, és elvileg magyar menüje sincs. GSM Homes -mák ugyanez van, viszont ott még + legalább 1-1,5 hónap a szállítás!
Ha csak ezekről jó, akkor E mag, vagy B tel, de azért a mobil kereskedés és az új mobilok is jó, azok közül, ahol kapható a 830-as.
Tudsz ajánlani normális boltot?
Köszi
Az Emagról sajnos nem hallottam jókat.
A Btel mennyire megbízható?
Az E mag -ról más rosszat nem tudok, csak azt, hogy elég drága. A b tel-t nem ismerem, de ha ott a plecsni, akkor az nem véletlen, az árukereső ben olvasd el róla más vásárlók véleményét!
Most láttam, hogy a megbízható boltok közül a Turbado-nál is kapható a 830-as. Én nemrég onnét rendeltem a telómat, az jó: magyar nyelvű menüvel, összes gyári tartozékkal, 2 év garanciával. 2 munkanapon belül szállítanak. Csütörtökön megrendeltem, következő hét hétfőn meg is jött. A garanciapapír szerint hiba esetén ingyenesen lehet visszaküldeni. Szóval ez nemcsak megbízható, de az egyetlen, amelyikről személyes tapasztalatom is van, csak ajánlani tudom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!