Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5s vélemény? Megéri...

Iphone 5s vélemény? Megéri megvenni 149.990 ft-ért?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni,már utána olvastam,meg van ismerősöm,akinek ilyen telefonja van. Mindenfelől csak jót hallok. Nem szeretem az iphone-okat,csak ez az,ami tetszik... vélemény? Megéri? Mennyiért vettétek?

2015. ápr. 27. 10:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Egyébként,egy vádaskodásra reagálva.láttam már 6-ot,barátnőmnek az van. A mérete,meg az A8-as chip az,amiben nagyon különbözik a kettő. Na,meg az áruk. 6-ot nem fogok venni,szerintem csúnya is,és nagy is,és nincs az a megszokott alakja. Az egy kalap.....
2015. máj. 22. 12:01
 12/17 A kérdező kommentje:
Egyebkent. Elobb tanulj meg irni,mielott beszolsz. Mindenben jobb... Persze. Latszik,hogy semmit nem tudsz,megis itt okoskodsz. Az 5s sokkal szebb,es jobb telefon,mint a 6. Ha lejart,akkor a 6 is az,ugyanis majdnem hogy ugyanazt tudjak,es 1 ev van a 2 telefont kozott. Es azt a telefont csak azok veszik,akiket a divat erdekel,nem pedig a telefon.
2015. máj. 22. 12:06
 13/17 kérdező.. ***** válasza:
40%
Te is tanulj meg írni mielőtt leszólsz valakit.
2015. máj. 22. 14:27
 14/17 A kérdező kommentje:
Mit irtam rosszul?!:"D az,hogy nem irok ekezetet? Az nem a helyesirashoz tartozik,hanem a billentyuzethez,esz. :"D
2015. máj. 22. 15:09
 15/17 kérdező.. ***** válasza:
59%
Most soroljam?"Egyébként" mióta egy mondat?"És"-el nem kezdünk mondatot stb...A másik dolog,hogy azt se írtad le,hogy kinek szánod azt a szép üzenetet.
2015. máj. 22. 16:42
 16/17 A kérdező kommentje:
B-vel kell írni,nézd meg bárhol,ha p-vel írod amúgy is mindenhol kijavítja. 😂
2015. jún. 6. 16:15
 17/17 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, amúgy nincs semmi bajom veled kérdező, de az utolsó kommented nagyon vicces :D

A válaszoló nem arra célzott, hogy az egyébként-et P-vel kell írni, hanem az volt a baja, hogy az egyébként után egy pontot írtál, tehát mondatnak szántad simán azt, hogy "egyébként", ami valóban nem helyes így magában semmi nélkül.

2015. júl. 2. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!