Most szeretnék SONY telefont venni és szerintetek melyik sony telefon néz ki a legjobban, a legstabilabb, és a legerősebb?
45-55 között szeretnék vásárol.. legyen bőven tárhely
A válaszokat vagy a telefon ajánlást köszönöm :))
Van nexusom is,nem csak motorolám.Lehet rakni valami szutykot persze és közbe a gari ugrik ezért már megéri.
Kérdező felejtsd el a sony-t ennyi pénzért.
Amúgy mi a bajod a motorolával előttem lévő?Nekem 2 motorolám is van és fantasztikusak.És eddig mindenkinek nagyon bejött.Ennyi pénzért akkor is Moto G 2nd Gen 4G éri ha törik ha szakad.A sony-nál már csak a samsung rosszabb egyébként.
"Nekem 2 motorolám is van és fantasztikusak.És eddig mindenkinek nagyon bejött." mindenkinek megmutattad az országban? Vagy hogy érted hogy mindenkinek? Hozzátehetnéd hogy mindenkinek aki látta...
Egyébként nekem is volt motorbolhám de abszolút nem jött be... Nekem a tapasztalatom azt mutatja, hogy a z1c jobb mint a moto g 2... Az meg hogy a Sony-nál csak a Samsung rosszabb... Ilyen kijelentést csak az tesz aki csak rossz mobilokba nyúlt eddig bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!