Szerintetek melyik a jobb telefon és miért? Melyiket vennétek? Nokia Lumia 735 vagy Samsung Galaxy A3?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 26. 17:40
1/12 anonim válasza:
én az A3-at választanám! de ezen az oldalon megnézheted mind a kettonek az adatait:
2/12 anonim válasza:
A3 túlárazott, 735 sokkal jobb ár-érték arányban van
3/12 kérdező.. válasza:
Az A3 nagyon túlárazott.735 mindenképp jobb.
5/12 anonim válasza:
Egyértelműen a Lumia. Ár- érték arányban ugyanis a 735 sokkal jobb!
6/12 anonim válasza:
A3 azért drágább mert stabil a rendszere és semmi panasz nincs rá és mellesleg fémből és üvegből készült.
Érdemes szerintem mind a kettőt kipróbálni
7/12 kérdező.. válasza:
Az A3 stabilabb mint a lumia?Ez most a nap vicce.
8/12 anonim válasza:
Az A3 rendszere csak az átlag droidosokhoz képest stabilabb egy kicsikét, amiért már arcátlanul felárat kérnek. A lumiánál ugyanekkor nem kérdés, hogy stabil a rendszer, hiszen az az alap. Az eleje a 735-nek is üveg (gorillaglass3), a fémkeretet pedig pont lesz@rom, inkább legyen egy WP-m műanyagban, mint egy androidom fémkeretben.
9/12 anonim válasza:
Én is a lumiát merném javasolni.
10/12 pogi97 válasza:
Én sem tudok választani, mindenki azt írja hogy A3 túlárazott, de ha neten ugyanannyiért lehet kapni, akkor is inkább a 735?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!