Ti melyiket venétek meg a Sony Z2-őt vagy LG G3-at?
G3
Nem hullik szét, ha túl sokat akarnál 4K videót felvenni vele, és a kamerája is jobb. Tévhit, hogy a kijelző felbontása miatt akadozik. Valójában arról van szó, hogy az LG (ahogy szinte az összes többi gyártó) nem optimalizálta a szoftvert. CyanogenMod-al röccenésmentes.
Z2-t,
két karcálló üveglap fém keretbe zárva és egy sztereó hangszóróval megspékelve szerintem ennél jobb dolog a világon nincs. Melegedés hát minden telefon melegszik, és a 4k-s videózás úgyse fogtok egész nap videózni mivel rengeteg memóriát foglal egy ilyen filmecske.
Nézzük a G3 hátrányait :
- sajnos a mérnökök desingerek mikor a kompakt kicsi kávás g3-at tervezték elfelejtették egy fontos tényezőt, a technológiai ráhagyást vagyis más szóval a melegedéssel együtt járó hőtágulást ami az üveg végez és a műanyag részre a szélekre gyakorol nyomást és ezért gyakran megfigyelhető a g3-ak alján és tetején hajszál repedések.
- a kijelzője elégé fakóra hidegre sikeredet, néhol fel lehet felfedezni anomáliákat pl: melegedés hatására a kijelző levesz a fényerőből és a színekből
z2 hátrányai:
- kamera 4k-nál túlmelegszik állítólag
- vízállóság néha nem mindig válik be a ragasztás felold stb.
Szóval bármelyik telefont válaszd mindenhol valmiben gyengébb lesz mint a konkurencia.
én azért is a sony-t venném mert tudom milyen kellemetlen az amikor egy műanyag recsegős telefont használsz. És sokszor van úgy hogy játszok és kevésnek érzem a Mono hangszórót az alján. Egy sztereó hangszóró játék közben nagyon jó dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!