Hol vegyek telefont?
Figyelt kérdés
Telefont szeretnék venni, de nem tudom, hogy síma mobiltelefon üzletben vegyek, vagy szolgáltatónál. A mobiltelefon üzletben átverhetnek? Mármint eladhatnak nekem hamis/gyatrább telefont? Csakmert mások azt mondják, hogy abban az üzletben ők is vásároltak már, de nem bírták túl sokáig a telefonok.2015. ápr. 26. 15:40
1/8 anonim válasza:
,,ők is vásároltak már, de nem bírták túl sokáig a telefonok.''
Azért mert minden 💩-t telepítenek rá és nem bírja a telefonjuk. Egyébként MediaMarkt-ban vegyél. Én mindig mindent csak ott fogok venni. Az az egyik legjobb, legjobban megbízható márkaüzlet a világon. 🙋
2/8 anonim válasza:
Pont, hogy a Media Marktba ne...ott a legdrágább minden...
3/8 anonim válasza:
Kedves 2#
Akkor mièrt van az, hogy emag tök olcsón ad el mindent ès mégis MediaMarkt csak 10ezerért adja el az S-View (S5-re) tokot míg emag 13ezerér... ;)
4/8 anonim válasza:
Rendlej megbízható webshopól, pl Extreme Digital
5/8 anonim válasza:
Itt most telefonról volt szó, nem?
6/8 kérdező.. válasza:
ExtremDigital/SpeedShop/expansys a legmegbízhatóbb helyek.
7/8 A kérdező kommentje:
És a szolgáltatóknál ( telenor, T-mobile)?
2015. ápr. 27. 15:59
8/8 kérdező.. válasza:
Szolgáltatónál nem éri meg,sokkal drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!