Tényleg meghajlik az iPhone 6 Plus normál használat mellett is? És a sima 6?
Figyelt kérdés
Tudom, valaki csak jót nevetett rajta, de engem foglalkoztat,hogy tényleg igaz-e? Hogy attól is meghajlik hogy csak zsebre vágom és leülök vele ide-oda?
És ha igen, akkor a sima iPhone 6 (4,7) is?
2015. ápr. 25. 15:33
11/19 anonim válasza:
Elözőnek tok nélkül nem tokkal
12/19 A kérdező kommentje:
A Spigen tokok védik legjobban a telefont szerintem. Nézegettem youtube-on olyan videót ahol a csávó egy iPhone 6Plust nem bírt meghajlítani úgy hogy egy spigen tok volt rajta.
2015. ápr. 30. 15:06
13/19 anonim válasza:
Mielőtt megvettem a tokot semmi nélkül használtam zsebembe psp tokba(zokni félébe) tettem.
Még mindig azt mondom, hülyeség hogy becsípi a hajat.
Én is csak az a video miatt vettem ezt a tokot, tényleg erős
Készülék pedig "átlagos vastagságot" kap.
(Nekem pucéron túl vékony volt)
14/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, sima 6 vagy 6 plusod van?
2015. máj. 1. 17:06
15/19 anonim válasza:
16/19 anonim válasza:
Akkor szerencsés vagyok vagy ők kaptak szart xD
18/19 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ideér múlta-e mar a kérdés, de ha nem akkor en azt mondom h inkabb IPhone mint bármilyen más androidos telefon, azért mert egy IPhone sokkal elegánsabb es sokkal színvonalasabb amikor a kezedbe veszed látod h egy minőségi dolgot adtak a kezedbe ...! Es nagyon jól néz ki épp a vékonysága miatt, az IOS stabilitásárról mar nem is beszélve mert lehetetlenség lefagyasztani ! Szemben az androiddal ! Nekem volt androidosom is, most pedig IPhone 6 es tökéletesen működik, villámgyors ! A kamerája nagyon jo képet készít, (meglepően jót) amit először en nem is gondoltam es nem is vártam el tőle amikor megvettem !
19/19 A kérdező kommentje:
Kicsit átugrottuk az eredeti kérdést, és egy újabb kérdést kezdünk boncolgatni :D.
2015. máj. 2. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!