Az e-book olvasókra rá lehet konvertálni úgy a PDF formátumú fájlokat, hogy olvasható legyen?
Olvastam egy tesztet ahol azt írták hogy csak akkor lehet, kényelmesen ha 10 colos,( [link]
Viszont egy másikban azt, hogy különböző módszerekkel át lehet konvertálni. ( [link]
Szóval, mi a tapasztalat, mennyi bénázzásal lehet,(ha eggyáltalán meglehet) csinálni a PDF-ből az ebook olvasónak megfelelő formátumba való konvertálás?
Ezt értem, de akkor az megoldható hogy kényelmesen olvassam, vagy nem? (Gondolom akkor nem)
Másik kérdés, az e-book által támogatott formátumom mennyire elterjedtek?
Kétféle pdf van.
A szöveget tartalmazó (a könyvek általában ilyenek) könnyen, jó eredményel konvertálható. (Én is sok ilyen magam által konvertált könyvet olvasok.)
A szkennelt, képet tartalmazó pdf-ek (pl. iskolai jegyzetek, régi kódexek, képregények) konvertálása már nehézkes, problémás.
Konvertálásra ajánlom a Calibre programot.
Legelterjedtebb ebook formátumok az epub, prc, mobi, és a sok Kindle miatt az azw.
Ááá, köszönöm
Természetesen nem kódexeket akarok majd olvasni..:)
De, szóval, például ezek
( [link] )
a könnyen formázhatóba tartozik?
Ez menni fog, nem lesz probléma.
Akár ki is próbálhatod a konvertálást a Calibre-vel, ezzel olvasni is tudod (olvasásra válszthatsz a fájlformátumok közt), és rögtön meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!