Melyik telót vegyem meg? IPhone 6 vagy Samsung Galaxy S6 Edge?
2-dik vagyok azért is mert nagyobb sokkal szebb a kijelző felbontása QHD ha ez jelent neked valamit 577PPI(nem látsz pixeleket) iphone 326PPI(itt látsz) , eszméletlen jó képeket készít még vak sötétben is, nagyon gyors, prénium dizájn és anyaghasználat.
mobilaréna-n olvasd el a tesztet az iphone 6-ról és az s6 edge - ről meg olvassbele a fórumba, menj a média marktab próbáld ki a kettőt.
mi vagy te, sas, hogy látod 326 ppi-n a pixeleket? :D
és komolyan csak ennyit tudtál felhozni, hogy emiatt jobb? :D
és akkor még kuncsorogsz zöld pacsiért, miközben segítség helyett a te szájízed szerint rá akarod a kérdezőre tukmálni a samsungot, merazjobb...volt iPhone 6-od? dehogy volt...akkor mi alapján tudod, hogy jobb a samsung? :D
hogy valami értelmes válasz is legyen...
egyrészt rendszer alapon senki nem tud segíteni, neked kell eldönteni, hogy iOS vagy android.
a kinézet megint csak szubjektív, nekem a letisztultabb vonalak jobban tetszenek, mint az edge, szóval ha már samsung, akkor sima s6 jönne be.
de kezdjünk a pozitívumokkal:
a samsungban nagy előny, hogy nincs 16 gigás változat...az ugyanis manapság már kezd kevés lenni...az Apple meg kihagyta a 32 gigás verziót, pedig az lenne szerintem a legideálisabb egy átlagusernek.
talán ez az egyetlen HASZNOS előnye a samsungnak, a többiben tulajdonképpen lemásolta az i6-ot...
lehetne jönni itt a nyers erővel, de ha valaki arra veri, hogy 0,05 mperccel hamarabb nyitja meg a böngészőt az samsung, hát csak tegye...ettől még nem lesz jobb...:D
a másik az érték. mint tudjuk, az iPhone-ok jól tartják az árukat, ebbe nem kell egy tulajdonosnak belemennie, hiszen az csak neki jó, ha sokáig sokat ér a telefonja.
mivel a samsung még árban is túlszárnyalta az i6-os szériát, így szerintem logikusabb az iPhone-t venni...1 év múlva megnézni, mennyivel kerül kevesebbe, és ugyanezt összehasonlítani a s6-os szériával...én úgy betippelek 1 év múlva egy olyan 80ezer Ft-ot...iPhone-ra meg 130-140ezret...nem mindegy szerintem...
a fő különbségek csak ezek, minden egyéb szinte teljesen azonos, és csak a felhasználó ízlésén múlik, mint ahogy írtam a kinézet vagy a rendszer.
kamera is teljesen szubjektív dolog...valaki egy profi DSLR-el is szar képeket csinál, mert azt hiszi, hogy azért, mert profi, akkor profi képeket is csinál...közbe meg érteni is kéne a fotózáshoz...
na ilyen egy segítőkész válasz...aki ennél pontosabbat akar írni, az úgyis valami szimpátia miatt részrehajló, nem pedig azért, hogy segítsen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!