Megéri 2015-ben Blackberry-t venni? A tulajok vagy extulajok mit tapasztaltak velük kapcsolatban, ami a tesztekben nincs benne, és esetleg megosztanák velem.
Nem arra értem, hogy mennyivel jobb vagy kevesebb a népszerűbb okostelefonoknál, tudom jól hogy mennyire,a Q szériára vagyok kíváncsi, hanyagolnám az érintőképernyőt.
Általános felhasználásban megállja a helyét? (kicsit sok böngészéssel,és Flac zenékkel)
Nagyjából ezek az elvárásaim:Játékot simán feláldozom az internetért,ha nem nyúlok hozzá akkor ne merüljön drasztikusan,ne fusson a háttérben olyan amit nem akarok,
az akkumulátor jelző legyen pontos,vagy írja ki százalékban,nembaj ha néha akad,semmi sem lehet tökéletes,csak ne akadályozzon ez a használatban.
Nekem úgy tűnik nekem való a Q széria,csak pár kérdésem lenne amire választ még nem találtam:
1.Rá van utalva a tulajdonos a frissítésekre,úgy értem ha kikapcsolnám az értesítéseket/frissítést,akkor a telefon vagy egy alkalmazás nyafog ha nem a legfrissebb verziót használom?
2.Q10 10.3 hozott annyi változást,javulást,hogy megérje frissíteni a 10.2-t? (üzemidő javult?)
3.Háttérképet ha beállítunk széthúzza a képernyők között mint az Android,vagy marad a helyén csak az oldalak változnak.
Sok négyzet alakú háttérképem van ami nem nagy felbontású,de érdekelne,hogy lehet-e a képernyőre igazítani a képet,vagy ha a kép inkább téglalap akkor levágja a felesleges részeket?
GIF mozgóképeket ki lehet tenni háttér,vagy képernyőzár képnek?
4.Zseblámpát be lehet kapcsolni,vagy beállítani hogy egy gombnyomásra aktív legyen lezárt képernyőnél is?
5.Albumborítókat keveri a zenelejátszó? (ha manuálisan állítottam be az albumborítóját a zenének) Van benne mappanézet?
6.Zenelejátszó,kamera,videózás tudom nagyon is merítik a telefont,de milyen mértékben?
7.Van egy Panasonic fényképezőgépem,fontos lenne hogy a PANASONIC IMAGE APP fusson rajta,ami ugye Blackberry-re nincsen,örülnék ha valaki kipróbálná,hogy elindul-e a droidos verziója Q10 vagy Classic-on.
Döntő fontosságú lenne.Meg a Budapest/BpMenetrend.
8.BIS dolog még mindig nem tiszta,az a része ok,ha nincs olyan csomag,akkor nem is kell,csak azt nem értem,hogy a BBM működik-e adatcsomaggal pl. a Telenornál.
Jó nekem a BBM ha csak én lennék Blackberry-s? Viber,Messenger,WhatsApp lenne az alternatíva ha azokon működik a videóhívás.
9.Android programoktól jobban merül vagy ha kiléptünk akad a telefon? (Google Maps,Waze,Viber)
10.Nagyon melegednek mikor több alkalmazás megy egyszerre?
11. Android launcher-eket,vagy a témáikat tudja alkalmazni,(elvileg van hozzá téma cserélő alkalmazás)vagy már ott gond van,hogy Q10-en nincs menü gomb,és a droidhoz meg kellene? (Go Launcher,Apex,Nova stb...)
12.Ha én csinálok egy biztonsági mentést a dobozból kivett Q10-ről,aztán sorban jönnek a frissítések,(vagy csak a legújabb?)több verzióról is tudok mentést csinálni,hogy később válogathassak melyik a stabilabb?
Nagyjából ennyi jut eszembe köszönöm,hogy elolvastad! :)
Nekem most Z10-em van és imádom. (Q10-ről nem tudok véleményt mondani)
A következő telefonom is BB lesz, de még nem tervezem lecserélni. Jelenleg a Leap tetszik nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!