Kaptam a szüleimtől új telefont, de osztálytársaim szerint nagyon gáz. Milyet kérjek helyette?
Az osztálytársaid gyökerek, én minimum kivertem volna a fogukat ezután, de eleve oda se adtam volna nekik a telefonom.
Sznob hülyegyerekek, felnőttkorukra jó életképtelenek lesznek.
Ne tedd, ne kérj cserét minden hülyegyerek alázására..
a szüleid örömmel adták, gondolom vettek volna menőbbet is, de úgy vélték egyelőre ez megteszi...ráadásul nem akarják ellopni.
ha katál volna egy iphone-t, vagy Sonit, vagy LG-t, akkor menő lennél?
ezek a jobb telók alsó hangon is százezernél kezdődnek...akkor jobb lenne a közérzeted? ugyanis a haveroknak foggalmuk sincs mit tudnak a csúcsgépek.
ha mégis kérsz, akkor a suliba pont jó egy LG G2 32Gb, vagy Sony Z1..esetleg egy új iphone.
Szerintem is hallgass a korábbi hozzászólókra.
Sajnos az életben a sikerességet nem az határozza meg milyen telefonod van/lesz, bármennyire is szeretnék sokan ezt hinni.
Ha kizárólag szakmai szemmel nézzük, bármelyik telefont is vették volna, mindegyikkel ugyanazt tudnád csinálni.
Telefonálni lehet vele, üzenetet írni, facebook megy, kamera van, zenét lejátssza. Ennyi. A 200ezres is pont ugyanezt tudja, max több reklámban látod esténként a TV előtt.
Inkább szerezz egy jó csajt, aztán pont mindenki magasról tenni fog rá, hogy milyen telefonod van.
Fogd fel úgy a dolgot, hogy te sokkal menőbb vagy, mert egy ilyen telefonnal is meg tudod oldani a mindennapokat, a többiek meg gyökerek, mert ezt csak 10szer annyi pénzből sikerült nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!