Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért írja ki a telefonomon a...

Miért írja ki a telefonomon a youtube hogy: "gond volt a hálózattal (410) "?

Figyelt kérdés

már évek óta megvan, xperia mini pro. eddig a youtube-bal sem volt semmi baj, naponta sok órán át használom. egyszer csak tegnap, amikor ugyanúgy videókat néztem, minden ok nélkül ezt kezdte el kiírni. azt hittem, a wifi-vel van baj, de a böngésző, meg minden más működött. gondoltam várok, hogy ma amikor hazaérek talán tudok tenni valamit. de semmi ötletem sincs, már újraindítottam, csomószor megpróbáltam újra rákapcsolódni a wifire, vagy akár másikra is kapcsolódni, de a youtube ugyanezt írja ki. igaz, már egy jó ideje nem frissítettem a youtube-ot, mert egyrészt nincs tárhelyem, másrészt szerintem velük csak rontanak az alkalmazáson, de nem hiszem, hogy ez lenne a probléma, mert eddig ezzel jól működött, nem értem mért pont most ne működne.

most mit tehetek?

2015. ápr. 21. 17:07
1 2 3 4 5
 1/42 kiraly flora válasza:

Nálam is pont ez a baj most!

De nálam lehet hogy a play áruház miatt.

Az se mükszik nálam. Állítólag azért mert sokszor kényszerleállítottam, és behalt az áruház, és így vele az alkalmazásaim is.

2015. ápr. 21. 17:27
 2/42 kiraly flora válasza:
bocs a sok nálamért..
2015. ápr. 21. 17:28
 3/42 A kérdező kommentje:
hmm, nekem nincs baj az áruházammal, lehet hogy nem függ össze a kettő.. de ha majd megoldódik, feltétlenül írj, mert ötletem nincs, mitől van ez!
2015. ápr. 21. 17:32
 4/42 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez! Tegnap még semmi baja nem volt, ma reggel már ezt írta és azóta is...."örülök" hogy nem csak nekem csinálja, de nem tudom egyszerűen hogy, mitől lehet.
2015. ápr. 21. 18:54
 5/42 anonim válasza:

Ahj nekem is ugyan ez a problémám. Nem tudom mi a baj, de már nagyon idegesít. Soha nem láttam még ezt az üzenetet: Gond volt a hálózattal (410)

Gondolom nem én rontottam el valamit, hisz a hálózattal van a gond. Tanácstalan vagyok.

2015. ápr. 21. 18:55
 6/42 anonim válasza:
Szerintem a rendszerben van a probléma, hogy tömegesen nem jó a youtube. Egyébként nekem se működik.
2015. ápr. 21. 18:57
 7/42 anonim válasza:
Nálam is ezt csinálta. Régi youtube volt a kütyün. A neten olvastam, hogy a régi kütyüket nem támogatja már a google. Frissítettem a youtoube programot és működik.
2015. ápr. 21. 19:31
 8/42 anonim válasza:
Nálam is ugyan ez a helyzet. Pont filmet néztem és egyszer csak elment. Nekem még ki is lépett. Nagyon idegesítő már, pont akkor megy el amikor kéne. Régebben is volt már ilyen, de akkor karbantartás miatt szállt el. Lehet most is ez van.
2015. ápr. 21. 19:35
 9/42 A kérdező kommentje:
fúha, őszintén szólva azt hittem egyedül leszek a problémával! de legalább így már lehet tudni, hogy tényleg akkor valami a "központi" baki van! mindenesetre én küldtem egy hibajelentést a youtube-nak. de tényleg nem tudom, hogy ezt most mikor és hogy fogják megoldani!!
2015. ápr. 21. 19:46
 10/42 anonim válasza:
Nekem sem mĹąkĂśdik. Meg jo, h. utolag talaltam ra agugliban a kĂŠrdĂŠsre. Addrigra mar le is formĂĄztam az egesz telefont. :\
2015. ápr. 21. 20:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!