Mennyire bírják a Samsungok a vizet?
Figyelt kérdés
Beejtettem véletlen a telefonom a kádba (samsung trend plus) és most nem igazán tudom mit csináljak. A vízből egyből kivettem és kiszedtem az aksit meg próbálom kirázni a vizet de azért szeretném tudni mit csináljak ilyenkor.2015. ápr. 21. 15:45
1/9 anonim válasza:
Tedd rizsbe egy hétre, és reménykedj.
2/9 anonim válasza:
Fújasd ki hajszárítóval nagyon alaposan. A rízs nem hatol be a réseken, csak azt a nedvességet fogja fel, ami kicsurog a telefonból. A meleg száraz levegő meg ugye behatol, ha befújják.
Ha egyből kivetted, akkor nagy valószínűséggel megúszta (szó szerint :) ), viszont a garanciája valószínűleg ugrott, mert a készülékben lévő indikátormatriák víz hatására elszíneződek. És erre nem terjed ki a garancia.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem biztos hogy elromlott mert mikor kiszedtem még nem volt baja mert előtte kikapcsoltam és normálisan reagált meg minden de azért nem merem beindítani :/
2015. ápr. 21. 15:58
4/9 A kérdező kommentje:
Bekapcsoltam és a képernyő folyton villog ez már nem lesz jó ugye? :(
2015. ápr. 21. 16:22
5/9 anonim válasza:
ilyen esetben hajszárítóval nem szabad hozzányúlni...és az is hülyeség volt hogy bekapcsoltad.
6/9 A kérdező kommentje:
Szervízbe vinni késő ha már hozzányúltam hajszárítóval?
2015. ápr. 21. 16:46
7/9 anonim válasza:
vidd szervizbe.
nekem 3000 ft ért kiszárították ultrahangos száritóval.minnél előbb viszed annál kisebb a kockázat.
a garid ugrott persze.és NE!! próbálgasd!!!
9/9 A kérdező kommentje:
Éppen engedtem a fürdővizet és még gyorsan visszaírtam valakinek... és egyszer csak kicsúszott a kezemből.
2015. ápr. 22. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!