Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha androidra letöltök egy...

Ha androidra letöltök egy alkalmazást akkor az a telepítőfájlt hova menti, hogy tudom elmenteni hogy ha később újra kell valami miatt rakni akkor meglegyen?

Figyelt kérdés
Regeltem erre az igo szülinapos ingyen letöltésre de szeretném megőrizni a .apk fájlját hogy ha valami van vagy telót cserélek mert pl behal vagy valami akkor meg legyen hogyan tudnám leszedni? korábban linkeltek itt egy kérdéshez egy ilyen letöltőt amivel gépre le lehet tölteni az alkalmazásokat, de az nem akarja letölteni azt az igo-t...

2015. ápr. 20. 14:07
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De az nem tölti le...
2015. ápr. 20. 19:16
 12/19 A kérdező kommentje:

ha le akarom tölteni ezt adja ki:

Ops, we have run out of device to fetch your apk, please try others apps or try again in another hour - Server ID: storage:-

Please try download another app

bármit le tudok tölteni de ezt az egyet nem

2015. ápr. 20. 19:23
 13/19 anonim ***** válasza:

Ja tényleg ezt is az adott készülékhez tölti le. Én még nagyon régen próbáltam amikor öcsémnek kellett.

Valahogy át lehet írni a készülék típusát a chromeban (vagyis be tudod csapni) csak nem tudom, hogy hogyan, de láttam ilyet. Én a telefonomon változtattam meg. De az rootolt volt.

Keress rá a neten, van egy rakat ilyen leírás.

2015. ápr. 20. 21:04
 14/19 anonim ***** válasza:

Pedig valahogy le lehet tölteni telefon nélkül is itt azt írják

[link]

2015. ápr. 20. 21:05
 15/19 anonim ***** válasza:

Ez az iGO egyébként nagyon fapados és eléggé fosrakás is.

Az ingyenes verziók is többet tudnak.

Sőt a Nokia Here kifejezetten jobb.

2015. ápr. 21. 12:59
 16/19 anonim ***** válasza:

Csak rootolt telefonról tudod lementeni a telepítőfájlt. Ide már feltöltötték:

[link]

2015. ápr. 21. 15:00
 17/19 A kérdező kommentje:
#16 Köszi :)
2015. ápr. 21. 15:21
 18/19 anonim ***** válasza:

A kérdés, hogy tudod-e frissíteni majd. Mert hiába van meg a telepítő, hogyha nincs regisztrálva a g-s accountod, akkor nem tudsz frissíteni térképet és semmit sem.

De én tényleg hanyagolnám a helyedben ezt. Én is feltettem és tényleg nagyon gáz. Nem ezt vártam.

2015. ápr. 21. 18:03
 19/19 A kérdező kommentje:
Még tuti kell 1-2 hónap hogy le tudjam cserélni a telóm, tehát addig nem tudom ki próbálni, de egyébként akkor milyen gps alkalmazást ajánlotok?
2015. ápr. 22. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!