Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Másnak vannak hasonló gondjai?...

Másnak vannak hasonló gondjai? (Windows Phone 10)

Figyelt kérdés
Olyan gondom van hogy felraktam a lumia 530-ra a windows 10-et és egy ideig működik frankon majd azt kezdi el csinálni hogy megnyitok valamit és betöltés... képernyő bejön és ennyi. Nem tölt be semmi.
2015. ápr. 19. 21:44
1 2
 11/14 KRNAC2003 válasza:
A Windows Phone 10 még nincs teljessen kiadva Úgyhogy majd amikor teljessen kiadják frissítsd a rendszert vagy tedd újra a telefont
2015. ápr. 20. 22:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Tedd vissza 8.1-re és amíg nem adják ki teljesen SOHA NE tegyél rá tesztverziót mert ez lesz... a 8.1-el is ez volt.
2015. ápr. 21. 17:43
 13/14 anonim ***** válasza:
A soha ne tegyen föl ( a kérdezőre vonatkozik elsősorban). Sokan vannak akik csak átlagfelhasználók. Hiszik hogy nem, de amúgy de. :D A w10 tp nem nekik szól. Nekik majd csak akkor fog, ha a beállítások/telefonfrissítés felajánlja. Ők csakis akkor tegyék fel! Mert lehet menőnek hinni magad a haverok előtt, hogy hu, nekem ez van fenn... Jelenlegi formájában instabil és problémás. Teszteltem én is, de nem napi szinten használatos telefonon! Am kérdező sikerült visszatenned a 8.1 et? Tudod hogy kell?
2015. ápr. 21. 21:37
 14/14 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nem végeleges meg vannak hibái, csak azért raktam fel mert haverom is felrakta a lumiájára és neki eléggé használható. Neki csak annyi baja van hogy néha kilép appokból.

De egyébként azt nem tudom hogy hogy kell visszarakni a 8.1-et. De valószínű hogy az lesz.

2015. ápr. 21. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!