Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SOS! LG G2. Hátlapot házilag...

SOS! LG G2. Hátlapot házilag le lehet venni?

Figyelt kérdés
Sziasztok,a héten elromlott a g2 ön.szervizbe vittem azonnal,azt mondták beázott,másnapra kiszárították.na most ma reggelre megint ez a problémám.az előlapi kaamera üvegén látszik,hogy párás,és ahmikor kihúztam a sim tálát az is vizet hozott magával.a garit ugye az első beázásnál elvesztettem holott nem miattam ázott be mivel nem nem érte víz kivűl.én mondtam akkor is a szervizbe,hogy nem érhette víz,biztos,de hát el volt színeződve a vízjel.az elmúlt 3 napban sem érte víz.egyszerűen forrósodik a telefon hátul a kameránál és a gomboknál.azt mondták emiatt nem ázhat el belül.hát ezek szerint mégis.fél éves telefonról beszélünk amit én kp re kifizettem.nem mindegy azért...szóval legalább a hátlapot jó lenne leszedni vasárnap lévén nem tudom sehova elvinni.kérlek segítsetek.és abban is mivel érhetem el,hogy a garit visszakapjam.gondolkodtam,hogy felkeresem az lg magyar képviseletét és ott teszek panaszt.nem szeretném úszni hagyni a pénzem.
2015. ápr. 19. 07:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!