Ezenkívül azt szeretném még tudni,hogy védőfóliát hol lehet tetetni a telefonra hogyha lejön róla? és milyet lenne érdemes? Most készülök telefont venni és nem szeretném ha hamar tönkremenne meg ilyesmi..
Én is ilyet szeretnék majd venni, de ezt sehol sem írták, talán érdeklődj a szolgáltatóknál. vagy az első mobilost, aki az utadba kerül. :D
2010. febr. 20. 22:32
4/12 anonim válasza:
jee. még pont jókor küldtem el. 3. XD
2010. febr. 20. 22:33
5/12 anonim válasza:
Nem az S5230-ra gondolsz mellesleg? :P
(Első vótam...)
2010. febr. 20. 22:34
6/12 A kérdező kommentje:
Neem, én az s5320-ra gondolok, de ez nagyon rossz hogy nem adnak hozzá pálcikáát:( nemtom,az se biztos h megveszem még,mert félek,hogy nem tudnék rá vigyázni,vagy hogy valami történne vele:(
2010. febr. 20. 22:41
7/12 anonim válasza:
Ha nincs hozzá az sem baj, mert lehet külön venni.
Nekem egy másik fajta érintőképernyős telóm van, de nem járt hozzá pálca. Aztán bementem a pannonba és 800 ft-ért vettem,ugyanilyet: [link]
Ez mindig kéznél lehet, csak rá kell akasztani a telóra.
2010. febr. 21. 01:38
8/12 anonim válasza:
s5230 nem adnak hozzá pálcát. És nagyon rosszul tudsz mindent. A pálcikával hamarabb tönkremegy mintha kézzel nyomkodod. És a védőfóliát pedig lekell róla venni, mert ha rajtahagyod akkor rosszul kalibrálódik.
2010. febr. 21. 13:19
9/12 A kérdező kommentje:
:OO arra gondoltam h nem pálcikával kéne de mindenki azzal izééli és azérgondoltam h azzal jobb... a fóliázásról viszont hallottam és állítólag jobb ha rajtavanO.o mert jobban megvédi a karcoktól,nem??
Am 16/L és nemtomnem nagyon értek az ilyenekhez:$ mármint a gépekhez pl igen de a telefonok..áh..xD
szal köszi a válaszokat,de szeretnék megtudni minél többet erről a telóról..:D már kezdek félni h mi lesz ha tönkreteszem és leperkáltam érte 35k-t XD szal h megéri-e
kösziszépen,sziiasztok
2010. febr. 21. 15:19
10/12 anonim válasza:
én 17/L vok előző válaszoló ismét
a telóról tudj meg többet itt ezt még én is tudtam értelmezni:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!