Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia z2-ről hogy tudom...

Sony Xperia z2-ről hogy tudom törölni a lollipoppot és vissza tenni a 4.4.4-et?!

Figyelt kérdés
2015. ápr. 18. 23:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Flashtoolal , nem jar garanciavesztessel , sok sikert hozza egyszeru mint a faek
2015. ápr. 18. 23:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor segíts kérlek
2015. ápr. 18. 23:26
 3/7 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 19. 00:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom meg nyitni a linket
2015. ápr. 19. 13:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Nálam hibátlan, de akkor kimásolom a lényeget:

1. Töltsük le a Flashtoolt, majd telepítsük fel

1.1 Windows 8 & 8.1 esetén: Beállítások - Gépház - Frissítés és helyreállítás - Helyreállítás - Speciális Rendszerindítás - Újraindítás - Hibaelhárítás - Speciális lehetőségek - Indítási beállítások - Újraindítás - 7. Az illesztőprogram-aláírás megkövetelésének letiltása

2. A C:-n létrehozott Flashtool mappában találsz egy drivers nevű mappát, és az abban található drivert is feltelepíted, a telepítés során kiválasztod az Xperia Z2-t (D6503) és a Flashmode Drivers-t.

3. Mindent bezársz különösen ügyelve arra, hogy a PCC és a SUS ne fussanak a háttérben.

4. A gyári romokat (.ftf) mindig ide másold: C:/users/NÉV/flashtool/firmwares

5. Elindítod a flashtool.

6. A villám ikonra kattintasz, majd betallózod a flashelni kívánt ROM-ot.

7. Ezután az OK gombra kattintasz, majd a gép elkezdi előkészíteni a flashelést.

8. Mikor kiírja, hogy kikapcsolt állapotban csatlakoztasd a telefont, akkor a hangerő LE gomb nyomvatartásával csatlakoztasd USB-n keresztül a telefont. Ezután el fog indulni a flashelés.

9. A flashelés néhány perc alatt lefut, majd kiírja, hogy most már lecsatlakoztathatod a telefont, és indítsd el. (Az első bekapcsolás hosszabb időt vesz igénybe!)

10. Kész!

Egy ftf-hez link: [link]

Flashtool link: [link]

2015. ápr. 19. 13:10
 6/7 vodaboy1982 válasza:
nekem nem megy a flashelés.valami fsc ért nyavalyog...
2015. aug. 31. 11:23
 7/7 vodaboy1982 válasza:
you must have the according fsc script to flash this device ezt irja ki az egyik sorban
2015. szept. 1. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!