Mi hasonlít a Samsung i8910HD telóhoz?
Figyelt kérdés
Tetszik ez a teló, de elég drága, ha jól tudom 100nál kezdődik az ára, és annyit azért nem szeretnék kiadni, és végülis sok olyan dolog miatt kerül ennyibe amit én nem használnék... Pl GPS stb... szóval vmi ilyen teló kéne de egy kicsivel "rosszabb" vagy "kevesebbet tudó".2010. febr. 20. 21:13
1/3 anonim válasza:
Ami úgy, hasonlítgat a HD-hoz az esetleg a Nokia 5800. Ugyanaz a szotver, de a hardver, meg az egyebek korántsem. Ha teheted nézd meg az 5800-at és, ha megfelel neked akkor jó, ha nem, hát nem.
2/3 anonim válasza:
Szerintem a Samsung i8910HD :OOOOOOOOOO
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a Nokiát megnézem, viszont a 2.hozzászóló csodálatos ;) igazán értelmes ember lehet..:)
2010. febr. 21. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!