Hol lehet hordani nyáron az okostelefont, zseb, vagy hol?
Figyelt kérdés
Újdonsült okosteló tulajként nem tudom hovatenni a dolgot.
Külön hátizsákot vigyek magammal, ha sétálni akarok a városban?
Zsebbe nem fér a telefon, kiesik, ellopják.
Régi buta telefonomat csak beraktam a zsebembe és kész.
2015. ápr. 18. 09:35
1/3 anonim válasza:
"Zsebbe nem fér a telefon, kiesik, ellopják." - nem biztos, attól függ, mekkora a telefon és mekkora a zsebed, szóval nem biztos, hogy kiesik, 5,2"-ig szerintem nincs gond, lopásra meg nagyon kicsi az esély, észre lehet venni, ha valaki kutakodni akar a nadrágzsebedben, főleg nyáron lengébb, vékonyabb öltözetben. De ha nagyon rettegsz ettől, hordd elől nyakba akasztva. Letépni onnét így csak előről tudnák, de az meg lehetetlen, mivel nagyon szem előtt van.
2/3 anonim válasza:
Én felfogadtam egy hajléktalant, ő hozza utánam a telefon. Ennyit csak megér a dololg.
"Régi buta telefonomat csak beraktam a zsebembe és kész."
Ja, ezekkel az újakkal ezt már nem lehet megtenni, én is próbáltam, de nem ment, ez van...
3/3 anonim válasza:
Én a derékszíjamon lévő öv-tokba szoktam magamon hordani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!