Mi a véleményed a Nokia 6700 classic-ról?
Figyelt kérdés
Érdemes megvenni?2010. febr. 20. 20:04
1/3 anonim 

válasza:

Ez attól függ mire akarod használni.Egyébként egy nagyon megbízható teló.Igazából a 6300 utódjaként jelent meg ami egy áttörés volt anno,ezért most sem adták lejjeb.Tényleg megbízható,tehát ha ált. telefonálsz,sms-ezel,néha fényképezel,és fontos a beépített navigáció,akkor mindeféleképpen megéri.Stabil összeszerelésű,fém ház.Nem sokat használtam,de a 2 hónap alatt semmi baj nem volt vele.Viszont ha internetezésre akarod használni,akkor nem ajánlom,hiszen nincs 3G sem HSDPA,se WLAN. Tehát ha erre kell akkor keress mást,de ha nem akkor mindenféleképpen ajánlom.
2/3 anonim 

válasza:

Nekem két és fél éve van Nokia 6300 telóm és ha tényleg nem adták lejjebb minőségben akkor nagyon megéri! Nagyon jól néz ki, letisztult, elegáns. a 6700ban pedig 5megapixeles kamera van vakuval. Jövőre azt hiszem lecserélem a 6700ra a 6300át. Teljes mértékben megvagyok ezzel is elégedve szóval miért váltanék másfelé. Internetezésre viszont tényleg nem ajánlatos.
3/3 anonim 

válasza:

kamerája meglepően jó (pedig a nokiákban megszoktam hogy szebbet sz*rok reggelente mint amilyen képet csinál...)
Wlan nincs benne, mai viszonylatban kicsit kicsi a kijelző, de 3G VAN BENNE!!
Minőség vetekszik az Apple minőséggel, gyönyörű stabil igényes fém az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!