Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményed a Nokia 6700...

Mi a véleményed a Nokia 6700 classic-ról?

Figyelt kérdés
Érdemes megvenni?
2010. febr. 20. 20:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez attól függ mire akarod használni.Egyébként egy nagyon megbízható teló.Igazából a 6300 utódjaként jelent meg ami egy áttörés volt anno,ezért most sem adták lejjeb.Tényleg megbízható,tehát ha ált. telefonálsz,sms-ezel,néha fényképezel,és fontos a beépített navigáció,akkor mindeféleképpen megéri.Stabil összeszerelésű,fém ház.Nem sokat használtam,de a 2 hónap alatt semmi baj nem volt vele.Viszont ha internetezésre akarod használni,akkor nem ajánlom,hiszen nincs 3G sem HSDPA,se WLAN. Tehát ha erre kell akkor keress mást,de ha nem akkor mindenféleképpen ajánlom.
2010. febr. 22. 17:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem két és fél éve van Nokia 6300 telóm és ha tényleg nem adták lejjebb minőségben akkor nagyon megéri! Nagyon jól néz ki, letisztult, elegáns. a 6700ban pedig 5megapixeles kamera van vakuval. Jövőre azt hiszem lecserélem a 6700ra a 6300át. Teljes mértékben megvagyok ezzel is elégedve szóval miért váltanék másfelé. Internetezésre viszont tényleg nem ajánlatos.
2010. márc. 30. 17:55
 3/3 anonim ***** válasza:

kamerája meglepően jó (pedig a nokiákban megszoktam hogy szebbet sz*rok reggelente mint amilyen képet csinál...)

Wlan nincs benne, mai viszonylatban kicsit kicsi a kijelző, de 3G VAN BENNE!!

Minőség vetekszik az Apple minőséggel, gyönyörű stabil igényes fém az egész

2012. febr. 1. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!