Samsung galaxy s5 vagy sasmsung galaxy alpha vagy sony z3c?
Sziasztok ezt a 3 telefont néztem ki magamnak de nem is tudom melyik lenne igazán jó a szívem az Alpha felé húz de nagy hiányosságának tartom a nem Full HD és a IP67 is.
Szóval szerintetek van jelentősége a vízálokágnak és nagyon szembeötlő a nem full HD?
Ez csak rajtad áll: vízálló vagy nem, attól függ, mennyire vagy óvatos, vagy milyen gyakran használod vízközelben! Mindegy, hogy a kijelző full HD vagy sem, a lényeg inkább a pixelsűrűség: mennyire látszanak a képpontok és neked ez mennyire zavaró!
Amúgy ezek közül szerintem a Sony a legjobb!
Az Alpha-t nagyon nem ajánlom a nevetségesen gyenge akkumulátor miatt és a Pentile mátrixos kijelző(ha az FHD hiánya zavar akkor ezt meg ki nem állhatod majd) miatt. Az S5 egészen korrekt telefon, nincsenek olyan hiányosságai mint az Alpha-nak, szerintem ha ezt vennéd ezt sem bánnád meg. A Z3C(ilyen van nekem is) szerintem szintén egy nagyon jó telefon, a kamerája szerintem fantasztikus, a kijelző is nagyon szép képed ad(én nem hiányolom az FHD egyáltalán), a telefon nem akad/fagy komolyabb terhelés alatt sem(legalábbis én nekem még nem csinálta 3 hónap alatt). Egyébként az biztos hogy az FHD azért szebb és részletesebb képet ad mint a sima HD, de ezzel az is együtt jár hogy a telefon SoC-ját jobban dolgoztatja az FHD-s kijelző(mivel itt több pixelt kell megrajzolni mint HD-nél) mint a HD-s, de mondjuk itt emiatt annyira nem kell aggódni, mivel az S5-ben és a Z3C-ben lévő SoC elég erős hogy gond nélkül meghajtsa az FHD kijelzőt. A vízállóságról meg annyit hogy állítólag vízálló a Z3C, de ezt inkább nem próbálnám ki, max esőben jöhet jól de ott is óvatosan.
Szóval én szerintem az S5 és a Z3C közül válassz mert egyikkel sem járhatsz rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!