Iphone csere, törött kijelzővel?
Sajnos mindenkivel előfordulhat, hogy leejti a telefonját, vagy egyéb módon üti oda valamihez. Az előttem válaszolók sem kivételek. Éppen az ilyen esetek megelőzésére kellene minden okostelefonhoz beszerezni egy masszív ütésálló tokot. Kifejezetten olcsó darabok is vannak (persze azok sokszor nem is érnek sokat). Az alábbi linken az ország egyik, ha nem a legnagyobb iPhone tokjai vannak összegyűjtve.
Egyébként pedig sajnos az is igaz, hogy az iPhone-ok esetében a garancia elvesztésével jár, ha betörik vagy bereped az érintőüveg. Sőt még elázás esetén is búcsút lehet mondani a jótállásnak. Szóval sajnos nincs más megoldásod, mint az, hogy elviszed egy szervizbe és ott kicserélteted az 5C-d kijelzőjét. Ez sajnos körülbelül 30 ezer forintodba fog kerülni. Ha még nincs megbízható iPhone szervized, akkor én az iPhoneSzervizBuda.hu-t tudom neked ajánlani. Ez egy látványszerviz, tehát az orrod előtt szedik szét és javítják az iPhone-t, ráadásul az én törött kijelzős 5S-emet 20 perc alatt megcsinálták!
Sőt, ha jól látom itt még a konkrét javításról is olvashatsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!