Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android zárolást hogy lehet...

Android zárolást hogy lehet feloldani?

Figyelt kérdés

Elhagytam a telefonom, ezért laptopról, a Google android eszközkezelőjével (device manager) zároltam a készüléket.

Késöbb meglett, de azóta minden egyes alkalommal kéri a zárolási kódot ha használni akarom. Hogy lehet kikapcsolni?

2015. ápr. 16. 09:22
 1/5 anonim ***** válasza:
beírod azt a kósot amot megadtál
2015. ápr. 16. 09:23
 2/5 anonim ***** válasza:
*kódot, amit
2015. ápr. 16. 09:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Épp ez a baj. Beírom a kódot, ki is nyitja a készüléket, de amikor újra használni akarom, minden alkalommal újra kéri.
2015. ápr. 16. 09:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Volt már újraindítva a telefon? Device managerben most mit kínál fel, nincs unlock?
2015. ápr. 16. 10:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen újraindítottam, de mindig kéri a feloldási kódot. A device managerben én csak a zárolás engedélyezése opciót találtam, ilyen deaktiváló funkciót nem. Szerintem a készüléken kellene valamit csinálni, legalábbis így logikus. Csak nem tudom mit.
2015. ápr. 16. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!