Ez az akkumulátor is jó a telefonomba?
Sziasztok! A helyzet, hogy a Samsung galaxy core típusú telefonomba EB-B150AE típusú akksi való, és jelenleg nem vagyok megelégedve a készenléti idővel, gyorsan merül szerintem. (1800mAh és egy nap szűkösen) Első kérdés: ez lehet amiatt, hogy az akkumulátor már kb 2 és fél éves? Második kérdés: Ha veszek újat akkor észrevehetően megnő a készenéti idő?(nem tudom milyen volt gyárilag, kéz alól vettem) Harmadik kérdés: van egy utángyártott tehát nem Samsung márkájú, de az EB-B150AE-nek megfelelő(kompatibilis), jóval olcsóbb és 2000 mAh-s akksi a boltokban, Ghoo a márkája. Ha vennék új akksit az jobb lenne a gyáritól?
Lehet kicsit fura kérdés, de aki válaszol, annak előre is nagyon köszönöm!
Utángyártott aksit te tudod,hogy veszel-e vagy sem.
Én semmiképp nem vennék,mindenképp keresgélnék erdetit,ha sehol nincs az égvilágon,max akkor vennék.
Hiába van 2000mAh ráírva,ha 1500-at sem tud,azt nyomtatnak rá,amit akarnak.
Nem lenne sokkal jobb az eredetinél.
Egyébként igen,pár évente ajánlott cserélni a lítium aksikat.
Szintén az első vagyok.
Nekem is egy Xperia Mini-m van kb 2 éve,szintén kéz alól volt anno véve teljesen kiváló állapotban. Akkor az aksija sokat bírt,mára 2 év alatt természetesen jóval csökkent a kapacitása. Nállam konkrétan ha reggelre feltöltöm 100%-ra akkor olyan délután 5-6 órára biztos hogy lemerül,úgy hogy alig csinálok rajta valamit. Persze,néha szoktam, egy minimálisan játszani,a suliban számológép, stb átlagos dolgok,szóval nállam már súlyos aksi.
"egy ilyen 2,5 éves telefonnál egy szűk 1 nap készenlét normális-e?"
Teljesen. Sőt, új készüléknél is...
"Egyébként igen,pár évente ajánlott cserélni a lítium aksikat."
Indokot és alátámasztást, valamint konkrét intervallumot, légyszíves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!