Miért mondja/írja szinte majdnem mindenki azt, hogy a Samsung telefonok rosszak?
jók azok.
csak az olcsó samsungok nem jók.
Érdekes... ha ugyanennek a gyártónak az elektronikája, kijelzője szabadalmi védettség alatt álló formájú házba van beépítve, és almás üveglap a hátulja, akkor ugyanezek a fikázó emberek a legjobb telefonnak mondják...
Nem technológia kell az embereknek, hanem márkanév, és hozzá ideológia hogy miért ilyen drága, és te milyen szuper csávó vagy, hogy ezt a drágát is meg tudtad venni.
#4 nagy igazság :) Az almás telefonokba az "apple" chip az valójában samsung az "apple" kijelző az JDI meg sorolhatnám, de az jobb mer apple.
A samsunggal nincsen semmi baj. Normális közép-felsőkategóriás samsung telefonnal elég nehéz mellélőni (vagyis nekem még nem sikerült). Van egy hátrányuk valóban, a sok előtelepített app, de az a kielentés hogy "minden samsung egy kalap ....." nem épp helytálló.
Elegendő csak a statisztikát szemügyre venni..a Samsung messze az élvonalban jár eladott készülékszámot illetően.
Még ott is kedvelt készülék, ahol nincs is GSM szolgáltatás, de zenét hallgatni, TV-t nézni, fényképezni kiváló..
pontos adat nincs, de érintőképernyőből is túl vannak a milliárdos darabszámon...enyi hülye lenne?
persze a többi márka sem rossz, csak a Samsung valamit -valamivel jobban tud..
Köszönöm mindenki véleményét!
Én Samsung galaxy note 3-at szeretnék, de sokan lehurrogtak érte, hogy miért olyan sz*rt akarok venni.
Jó a note3 vedd meg ha akarod. Nekem volt már galaxy s3 most pedig lassan 1 éve s4. Nagyon jók a samsungok szerintem.
nyilván aki megvesz valami star, vagy ace akármit persze hogy ugy lesz vele hogy nem jó ez a márka Kukába vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!