A Sony Xperia Z3 jó telefon?
Közeljövőben szeretnék telefont venni, és ez a telefon már régebb óta megtetszett.
Esetleg tapasztalatot is írhattok nekem ezzel a telefonnal kapcsolatba, ha nektek pont ilyen van vagy ilyesmi. :)
A válaszokat előre is köszi. :)
Hát nemtudom ki hogy van vele,de én egyszerüen annnnnnyira rákattantam erre a Z2-Z3 telefonra,hogy az elképesztő.
Én is minél hamarabb szeretnék venni egyet,de csak júniusban juthatok hozzá egyikőjükhöz.
Már a lehető összes teszt videót (magyar, külföldi) megnéztem,és valami eszméletlenül megtetszett minden téren.
- A kamera csodás.
- A külső csodás.
- A vizállóság is 1+ a Sonynak.
- A szoftver is stabil viszonylag.
Szóval én mindenáron ezt venném,ha volna rá pénzem. (Sajnos ez magyarország)
Nekem is tetszik, most tervezek majd Z4-et venni :)
DE HA MEG MERI LÉPNI A SONY hogy nem tesz bele bővíthetőséget akkor REMÉLEM MEGROHAD AZ EGÉSZ CÉGÜK és kitakarodnak a mobilpiacról ÖRÖKRE!!!!!!
"Szóval én mindenáron ezt venném,ha volna rá pénzem. (Sajnos ez magyarország)"
Vagy inkább: "Szóval én mindenáron ezt venném, ha tanultam volna lustálkodás helyett, és nem egy érettségivel melóznék éhbérért. (De panaszkodni jól tudok)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!