Samsung Galaxy Mini 2 az agyamra megy. Ötletek?
Figyelt kérdés
Szóval, kaptam tegnap egy sms-t, és most állandóan kapom meg újra és újra ugyanazt az üzenetet, először percenként kaptam meg, majd kisebb időközökben, utána óránként, most pedig háromóránként kapom meg újra és újra ugyanazt (szinte percre pontosan). Nem hivatalos, vagy ilyesmi, egy egyszerű üzenet édesanyámtól, és igazából nem olyan nagy probléma, csak zavaró egy idő után. A telefon flashelését már ajánlották, de ahhoz csak végső esetben szeretnék nyúlni.2015. ápr. 13. 17:57
1/2 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt Samsung Galaxy Ace-nél. Két hétig kaptam ugyanazt az üzenetet óránként. Valami szoftverhiba, elvittük szervizbe és két nap alatt megcsinálta. Utána meg más hibája lett, random számokat kezdett el hívogatni. Nem tudom, hogy megérte-e megcsináltatni...
2/2 A kérdező kommentje:
Már kaptam tanácsot, leszedtem a NOD32-t mobilra, lefuttattam kétszer, hibát nem talált, de nem kapom az sms-eket már.
2015. máj. 10. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!