Ha 3G mobilnetem van, az mit jelent pontosan?
Figyelt kérdés
Igazából azt nem értem, hogy mennyit tudom használni egy hónapban? Korlátlan, vagy van egy megadott hatàr, hogy mennyit lehet? Mindig azon parázom h túllépem vagy ilyesmi....Ebben a hónapban eddig 3,14 GB-ot hasznàltam, és 21.-én van lenullázás. Most ez mar nagyon sok, vagy nincs jelentősége?2015. ápr. 11. 15:29
1/6 anonim válasza:
A mobilnet csomagodtól függ az, hogy mennyit forgalmazhatsz egy hónapban, a csomagod leírása tartalmaz minden adatot.
2/6 Szirty válasza:
Fogalmad sincs milyen szolgáltatást vásároltál/szereztél/kaptál és nem olvastad el a szerződést esetleg azt sem tudod mi az?
3/6 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, tényleg. Átnéztem egy tucat papírt, amiket vásárláskor kaptunk, és nem találtam meg benne....
Akkor átfogalmaznám a kérdésemet. Ha tegyük fel, van egy beállított korlát, amennyit használhatok havonta, és ezt valamennyivel túllépem, akkor mi történik? Jár bármiféle következménnyel, ráfizetés, stb?
2015. ápr. 11. 17:15
4/6 anonim válasza:
A tarifacsomagod leírásának isemerete nélkül hogy képzeled, hogy bárki is választ adna. Még te sem vagy hajlandó utánanézni b+. De ha ennyire sem, akkor hívd az ügyfélszolgálatot, kik vannak képezve ilyen esetekre is.
5/6 A kérdező kommentje:
Ejtsük a témát, rendben? És kedves harmadik, ameddig èn egy kulturált kérdést teszek fel, addig kulturált válaszokat is várok, oke? ;)
Mint mondtam, az àtfogalmazott kérdés az lenne, hogy ha átlépem a korlátot, akkor mi történik? Csak szimplán lassul, de attól mèg ugyanugy használható, vagy rá kell fizetni?
2015. ápr. 11. 17:43
6/6 anonim válasza:
"Csak szimplán lassul, de attól mèg ugyanugy használható, vagy rá kell fizetni?"
Ez attól függ, hogy milyen mobilnet csomagod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!