Iphone tulajdonosok meg-e bánták hogy azt vettek?
Személyfüggő hogy ki mit lát egy telefonban.
Nekem speciel sose volt szükségem drága telefonra , még is vettem egyet és egyáltalán nem használom jobban mint az előzőt.
Ha mindenképp akarsz venni szerintem még akkor is várj vele mert szokás szerint pofátlan magas még az ára.
igen, ez megszokás meg ízlés kérdése.
nekem is vannak olyan kis apróságok, amiket ha összehasonlítok wp-vel vagy androiddal, akkor inkább azt mondom, hogy iOS-t szeretnék.
például most van egy Lumia 1020-am, nyilván hardveresen a fényképező még mindig a legtöbb telefont alázza, viszont ahhoz, hogy kihozzuk belőle a maximumot, foglalkozni kell vele, mert a wp nem "hülyebiztos" rendszer a fotózás terén.
például arra rájöttem, hogy panoráma képet sokkal ésszerűbb, ha külön körbefotózod a dolgokat, majd photoshop-al rakod össze.
androidnál meg mondjuk ez gyártófüggő, de pl samsungon néztem, hogy ott is ez a folytonos panoráma felvétel van, hogy csak végigforogsz a telefonnal, és már kész is.
na ugyanez tetszik az iOS-ben, de ott valahogy még az androidosnál is gördülékenyebb, és mind3 esetben ugyanaz a végeredmény, csak mondjuk iOS-en azt érzi a user, hogy nem is kellett erölködnie, mert annyira egyszerű.
emellett meg ami az iPhone-ok sajátossága, az a jó értéktartás, ami miatt 2-3 évre is megéri ennyit kifizetni érte.
nem tudok olyat aki megbánta, nincs mit megbánni mert jobb
az viszont előfodult már, hogy aki vett egy iphone-t az utána vett ipad-et meg macbook-ot is
Nem bántam meg... Sokkal jobb
És nem ismerek olyan embert aki egy iphonet egy samsung vasra lecserélt volna… csak olyat aki samsungról iphonera váltott. Ahogy és is
Elég vicces, hogy mi, akik azt írtuk, hogy meg vagyunk elégedve az iPhone teljesítményével, csak úgy le lettünk pontozva.
Kedves Samsung és egyéb fanok! Ne fájjon már nektek, hogy az Apple stabilabb rendszerű telefonokat gyárt.. (Lehet, hogy még a kezetekben sem volt ilyen készülék.)
Én sem bántam meg az i6plust mostani android "lollipop" amúgy sem jön be...
Egyedül a mappánkénti zenelejátszás hiányzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!