Miert merül ennyire az iPhone 6?
Kb. 3 hete vettem egy iPhone 6-ot. Eddig nem volt vele semmi gond. Viszont az utóbbi 2 napban sokkal gyorsabban merül, mint eddig. Mi lehet az oka? Vannak valami tippek, amivel esetleg kevésbé fogyasztaná?
Előre is köszi!
Sajnos ennyire :c
Az akkumulátort leginkább az adatforgalom tudja enni (szóval ha lefelé vagy felfelé töltesz az eléggé zabálhatja az aksit annak ellenére hogy wifi-ről vagy).
Ez egyáltalán nem normális. Fél óra alatt nem zuhan 40%-ot az akku.
Lehet, hogy kifogtál egy hibás akkut. Vidd vissza nézesd meg!
szerintem is vidd vissza...érdekes módon én spórolva kibírok 2 napot az 5S-emmel, pedig azt is mennyien szidják a "szakértők" :D
egyébként aki azt tanácsolja, hogy van jobb olcsóbbért, az mégis mit érez? f_szom, meg van véve a telefon, mert volt rá pénze...ne akarjuk már másnak megmondani, hogy mire költheti a pénzét, és mennyit...vegyél te magadnak olcsóbb telefont, a saját pénztárcádról te rendelkezel...ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!