Sony Xperia Z3 multi window / multitasking?
Sziasztok!
Sony Xperia Z3 tulajok válaszát várom elsősorban.
A Sony Xperia Z3 multi windows / multitasking-ban csak azokat az alkalmazásokat lehet használni, amit a készülék felajánl az ehhez szükséges ablakban? (Pl. számológép, stopper, könyvjelzők stb.)
Így tehát például egy facebookot, messengert vagy google chromot, felhőt nem lehet használni?
Válaszokat előre is köszönöm.
Óh, ezt sajnálattal hallom :(
Pedig az egy elég hasznos funkció lenne, még ha nem is létszükség.
Köszönöm a gyors választ, ment a zöld pacsi! :)
Na most belemásztam a Z telómba, ezen nekem Z3 custom rom van.
Bemész a jobb alsó képernyő gomb alatti "recent apps" menübe, ott az utolsó alkalmazások alatt ott a kisalkalmazások sor, ott bal szélen van egy felfelé nyíl, arra megjeleníti teljes képernyőn a választékot, felül van egy plusz jel, ha rányomsz, a telepített apjaid közül választhatsz plusz kisalkalmazást beillesztésre illetve a play áruházból válogathatsz.
Érdemes megnézni, mert lehet, hogy a legtöbb dolognak, amit használni akarsz, van kisalkalmazása.
Értem, akkor talán még nem reménytelen a helyzet.
Arra még megkérhetlek, hogy megnézed-e nekem, hogy a google chrome, a facebook, és a facebook messengerre van-e ilyen kisalkalmazás?
Hálás lennék, köszönöm előre is.
Chrome: van, alapból ott van a listában
Facebook: van, alapból ott van a listában
Messenger: nem találtam
Rendben, köszönöm!
Akkor mégiscsak megfontolom a telefont. :)
Amúgy ez, és a Samsung Galaxy Note 4 között gondolkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!