Alcatel one touch tribe 3040 Mi a véleményetek erről a telefonról?
Ezekre lennék inkább kíváncsi:
-Mennyire gyors?
-A net viszonylag gyors?
-Van előlkamerája?
-Tizes skálán mennyire értékelnétek?
Elég hülye kérdések, de ez van, inkább ez érdekelne.
Szerintem sem a net, sem a rendszer nem elég gyors, nálam egy idő után "beállt" az egész, a képernyője rángatózott, magától beütötte a számokat híváshoz, csupa 9-est, már volt javíttatva, 1 évet nem bírt, megállapították, hogy rendszerhibás a készülékem, csináltak frissítést, kb. fél év múlva újra előjöttek a gondok, túladtam rajta, jelenleg aTab5Phonom van, de ezt is lecserélem lehet egy Microsoft Lumia 640 XL-re, vagy 535-re. Mert az androidos rendszer sem vállt be nálam.
Nem, nincs elől kamerája, és még a hátsó sem csinál megfelelő minőségű képeket, egy füzetemet fényképeztem le, nem lehetett elolvasni az írást, mert a kamera nem képes jó minőségű képet készíteni.
10-ből 2-3-as talán, többet nem kellene nekem ilyen készülék.
-Mennyire gyors?
Semennyire.
-A net viszonylag gyors?
Nem.
-Van előlkamerája?
Előlapi kamera a neve, és nincs.
-Tizes skálán mennyire értékelnétek?
Háát... 2/10.
volt ilyen telom
net gyors böngészőbe (szedd le az opera mini-t vxp-be gyári wap egy fo$,kamera hmm,nem kéne bénának lenni,nekem mindig kitisztította a képeket práfó puskaeszköz lett,lefagyás? nos igen,ha olyan micro sd kártyát raksz bele amit maximum elbír (8gb) akkor ha megnyitsz egy facebook kliens-t akkor
9000-et nem ér meg,lásd 11-ért c1-et kapsz sokkal jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!