Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem működik egyik...

Miért nem működik egyik iránytű alkalmazás sem (Android)?

Figyelt kérdés

Letöltöttem több iránytűt is. Az egyiknél kalibrálni is kellett az elején, úgy forgattam, ahogy ábra mutatta, de utána meg sem mozdult az iránytű. A többinél nem kellett kalibrálni, de azok sem mozdulnak.

A GPS-t bekapcsoltam a telepítés előtt, és utána is úgy hagytam. A "Saját helyzet elérése" és a "Google helyszolgáltatása" be vannak kapcsolva. Jelenleg lakáson belül vagyok. Az internet nincs bekapcsolva a telefonon.

Miért nem működik egyik iránytű sem??

2015. ápr. 8. 00:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Csak a "Battery Status (CSV)", a "GPS NMEA $GPGGA", és a "GPS NMEA*" nem volt bejelölve.

Ha van, de nem működik a szenzor, akkor mit csináljak?

2015. ápr. 8. 22:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Fú, ezt most nem értettem. Ott az Active Sensors menüpontnál elvileg felsorolja az összes elérhető szenzort és alapból mindegyik be van pipálva. Ha valamelyik mögül kiveszed a pipát, akkor azt nem fogja megjeleníteni a főképernyőn. De ez most csak azért érdekes, hogy itt az Active Sensorsnál ott van-e a felsorolásnál a Magnetic field vagy az Orientation. Bár azt nem tudom, miért van így a kettő külön, miért nem elég az egyik. Meg azt sem értem, hogy mi az "waiting for event".
2015. ápr. 10. 00:10
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen, szóval ki van pipálva mindkettő, csak a listában ott van mellette a kérdőjel, és a "waiting for event".
2015. ápr. 10. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!