Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 1520 vélemény?

Nokia Lumia 1520 vélemény?

Figyelt kérdés
?

2015. ápr. 7. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:
A legjobb telefon, egy kategóriával jobb mint az LG Flex 2.
2015. ápr. 7. 20:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha még találsz jó állapotút, vagy esetleg újat, akkor jó boltot csinálnál vele: az egyik, ha nem a legjobb phablet még mindig, Win10-zel pedig csak még jobb lesz!
2015. ápr. 7. 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Legjobb phablet? Úr Isten. A wp fanok hülyesége határtalan. Nem mondom hogy rossz telefon, mert elég jó, de távolról sem a legjobb.
2015. ápr. 7. 20:52
 4/6 anonim válasza:
Nekem ilyen van, már majdnem 1 éve használom, nekem nagyon bejön a windows phone, és ilyen telefonnal egy élmény kezelni. Persze néhány napig még szokni kell a méretét, ha az előző telefonod jóval kisebb volt, de utána sokkal jobb lesz, hogy mindent látni fogsz rajta egyszerre, akár olvasni is kényelmes rajta, filmet nézni meg pláne... A jó hír mellé, hogy biztosan meg fogja kapni a windows 10 for phone frissítést, így még jódarabig naprakész marad. A kamerája elképesztő képeket készít, abszolút megéri az árát 😊
2015. ápr. 9. 18:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Hol szoktad hordani, elfér farmer zsebben?
2015. ápr. 9. 20:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Elfér a mostani farmerokban is! Nekem is 1520 van, és mondom neked, a hiedelmek ellenére befér mindenik sebbe! Max egy kicsit furán néz ki, ahogy kidudorodik a nadrágból, dehát a csajok szeretik nézni, ami kidudorodik, khm.. ugye :D. De komolyan, elfér, és nagyon sok előnye van a 1520-nak. Jó.
2015. máj. 17. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!