Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG G2 minim van. Mi lehet a baja?

LG G2 minim van. Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
és most volt szervízbe 1 hétig, azzal a problémával,hogy lefagyott néha, az alkalmazásokat csak úgy bezárta magától... ha neteztem a böngészővel (Google Chrome), akkor ha bezártam a képernyőre 2-5 másodpercet várni kellett, mire szépen szaggatva betöltötte azt.. és ez volt a kameránál, majdnem mindennél.. Netezés, facebookozás közbe bezárta a messengert, a chat fejeket stb.. Bevittem, jött az sms, hogy készen van, bemehetek érte.. bementem, átvettem és a papírra az volt ráírva: "Elvégzett javítások: Szoftverfrissítés, teszt". Nos, jó is volt 2 napig, aztán kezdődött minden előről... most facebookozás közben az üzenetekre rámenve az egyik ismerősőmre szerettem volna rákattintani, de bezárta az 5-6 x és inkább messengeren néztem meg.. MI lehet vele? Most akarunk szoftvercserét csinálni rajta, de akkor a garanciát elveszítI (4 hónap még), csináljuk meg?

2015. ápr. 7. 16:40
 1/2 Jablonkay Tamás válasza:

Nekem is G2 Mini-m van, engem is mindig ki dob mindenhonnan, és nagyon idegesítő.

Nekem a többivel még nem volt dolgom. Szerintem csináld meg a biztonsági mentés és visszaállítást. Lehet, hogy jó lesz.

2015. ápr. 7. 17:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Ezt elfelejtettem írni 2x volt gyári visszaállítás..
2015. ápr. 7. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!