Icecream17 kérdése:
Szerintetek cikiznének az osztálytársaim, ha 6.3 méretű telefonom lenne? (Elég bunkók)
Figyelt kérdés
2015. ápr. 7. 10:49
11/16 Wadmalac válasza:
Az én nézőpontomból egy 4 egész valahány colos készülék a kényelmes használathoz kicsi, egy 5,2 col feletti meg hordozásra kényelmetlen. De ez személyi ízlés kérdése. Eddig meg nem fordult a fejemben, hogy olyan témában, ami elsősorban nekem kell, hogy praktikus legyen, másnak a véleményére adjak. Főleg, ha annak a véleménynek a "cikizés" a lényege, nem praktikus okok.
12/16 anonim válasza:
Ha Samsung Galaxy Megarol van szo, nem gondolnam hogy cikiznenek hiszen ott a Samsung felirat:) Viszont ha mas esetleg Magyarorszagon ismeretlenebb gyartorol van szo, akkor siman el tudom kepzelni, hogy cikizzenek.
13/16 kérdező.. válasza:
Nálunk már akinek samsungja van arra nem mondanak semmit,de akinek motorolája arra már mondják hogy milyen jó.
14/16 A kérdező kommentje:
Koszonom igazazok van!
2015. ápr. 7. 13:14
15/16 anonim válasza:
Szerintem nincs vele semmi gond egész addig, amíg észre nem vesz a kezedben egy perui indián.
16/16 A kérdező kommentje:
Koszonom!! :)
2015. ápr. 7. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!