Mit gondoltok a jiayu g5s nevű telefonról?
Hát nézz utána . https://www.youtube.com/watch?v=yVTxCUkGXo8
Én nem rendelnék ilyet egyszer már buktam be egy kinabol(környékről) jövő tablettel ,készülékkel persze valószínű az én hibám .Na de mind1. Annyit mondok ha valami nagy dolgot vársz tőle akkor nagyot fogsz csalódni.
nem tudom mire alapozod a válaszod nekem ilyen telefonom van és nem tudok róla rosszat mondani. Az alafont körbepisili kétszer. Talán az egy negatívum a gyenge gps vevő arra a saját forumon panaszkodnak sokan, de például nálam az is jó itt a fórum link itt is olvashatsz róla olyanoktól akiknek van ilyen telefonja. Vigyázz ha veszel NE a g5s+ típust vedd az gagyi ezen a telefonon nincs fizikai gomb az előlapon csak a g5s+ gagyin. üdv
nem tudom mire alapozod a válaszod nekem ilyen telefonom van és nem tudok róla rosszat mondani. Az almafont körbepisili kétszer. Talán az egy negatívum a gyenge gps vevő arra a saját forumon panaszkodnak sokan, de például nálam az is jó itt a fórum link itt is olvashatsz róla olyanoktól akiknek van ilyen telefonja. Vigyázz ha veszel NE a g5s+ típust vedd az gagyi ezen a telefonon nincs fizikai gomb az előlapon csak a g5s+ gagyin. üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!