Sony Xperia Z2?
:D koszi :) hát ugy kb. annyi, hogy akad-e a telefon vagy le e szok fagyni, esetleg meddig bírja egy feltoltéssel? (én tobbnyire netezésre meg max FB-re használnám esteleg ha fényképeznem kell suliba) :D
valamint, hogy mennyire megbízhato egy készulék ? :) (nem e ropog recseg a hátulja, tul szok e melegedni fényképezéskor)
Előszor azzal kezdem hogy külsőleg nagyon szép telefon, rögtön megvett engem, s5 és ez jött szóba de a forma döntött és a rádió megléte (ezért mentem el a vodafone-tol bő 10 év után, mert ott meg nem volt és azt mondták nem lesz!!! pedig van, na mindegy). Lassan egy éve nyúzom és eddig egyszer fagyott le, azt hiszem játék miatt (rég volt nem emlékszem). Soha nem akadozik ilyen szempontból tökéletes. Mivel minden nap vonattal utazok 2 órát, azon mindig zenét vagy legtöbbször rádiót hallgatok. A napi 2-3 óra telefonálás, facebook, sok netezés azért nekem is megvan és így egy töltéssel 4 napot el vagyok, ha kevesebbet netezek (1-2 óra) akkor 5 nap. Fényképezés: először is, gyönyörű képeket csinál. Nyaraláson mindig ezzel fotózunk, csináltunk a tenger alatt 2 videót (ha érdekel akkor átküldöm). De viszont mivel a nyaralásunkon (görögország, mint mindig) minden nap 36 fok körül volt, így kiírta hogy kikapcsol ha túlmelegszik. Mondjuk ez egyszer volt, utána nem írt semmi egészen a mai napig. Mennyire megbízható? Ez alatt mit értesz? Mindig számíthatsz rá, nem recseg, ropog nincs vele semmi gond. Annyi hogy a hátlap miatt nagyon csúszik. Na Mondjuk túlzás hogy nagyon de vigyázni kell rá. Ami fontos: mágneses töltőt rendelj majd hozzá (nem rögtön, de hamar) mert nekem az ajtocska kilazult és mindig kiesett a helyéről magától. Garanciába 1 hét alatt kicserélték. Tokot is vegyél hozzá mert a hátlap nagyon kicsit karcolódik (nem nagyok, ilyen kicsi hajszál kar ok). Mondjuk nekem mindig a zsebemben van, ezért keletkezhettek rajta ilyenek. Egy mondatban: én nagyon elégedett vagyok vele, még egy évet kap, utána lecserélem a z4-re, ha az is ilyen, vagy még jobb lesz.
Bocsi az esetleges hibákért, a telefon magától kijavítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!