Mit gondoltok, maga az E-széria a Nokiánál presztizst hordoz magával?
legfeljebb csak hordozott.de manapság ezek a telefonok nem. ha azt akarod,h presztizsed legyen,akkor iphone,google nexus one,htc HD2...vagy egyéb androidos telefon.sose azon múlik,h régen milyen jó volt,meg drága,hanem hogy mit képvisel. és ez enm szériafüggő dolog.
Pl: nokia 6500 classic. szép,vékony telefon.nem a széria,de mégis anno elkönyvelték a nagymenő üzletemberek telefonjaként a megjelenése és formája miatt.mikor új volt,önmagában presztizst képviselt. ha mentél valahova és leraktad akkor az már sokat elárult rólad. Ha ma bemennél valahova, egy e50 v e60-nal már nem presztizst képvisel,hanem hűséget. a presztizs nem feltétlen szériafüggő...ez olyan dolog,h itthon ha iphoneod van,akkor vastag gyerek vagy. de usa-ban ha sima iphoneod van,átlagos vagy,ha iphone 3gs 16Gb-d van,akkor már jobb vagy az átlagnál.tehát nem szériafüggő.. szerintem idő
tehát a krédésedre: egy e50 vagy e60 már nem presztizst képvisel...de ettől függetlenül megbízható fasza kis telók:p
presztiz: nokia 8800! Vagy Motorola Aura, Esetleg Vertu
E szériából talán az E90
nekem E51 van. amire kell megfelel, nagyon is. van benne 2 gigas kartyam, vagyis zenét tudok hallgatni. 2 megapixeles kamera, nekem megfelel. a fontos dolgokat ugyis fényképezővel csinálom. hivni tudok, sms-t irni tudok...
mas mi kell még? nekem nagyon jo ez igy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!