Megéri még iphone 5 öt venni?
Figyelt kérdés
A neten láttam már 60 körül, megéri?2015. ápr. 5. 21:52
1/7 anonim válasza:
ha minden tökéletes benne, akkor megéri, bár én ezt nem hiszem. 60-ért szinte biztos, hogy valami nem 100-as benne. olyan 70-75e Ft az átlagos ára, de szvsz még annyiért is megéri hosszútávra, úgy másfél-2 évre.
2/7 anonim válasza:
én 80ért vettem egy hete, szerintem megérte
gyors, nem fagy, szép, stb.
android után egy istenáldása
4/7 kérdező.. válasza:
60k-rt?40k-rt 10x jobbat kapsz és gyorsabbat.
5/7 anonim válasza:
Teljesen megéri bárki bármit mond. Tökéletes telefon,én karácsonyra kaptam,azóta egyszer nem volt olyan,hogy azt mondtam volna,hogy lecserélem. Az egyetlen hibája,mint minden iPhonenak,hogy gyorsan merül. De egyébként gyors,és hibátlan:)
6/7 anonim válasza:
bár tudnám, mitől lehet egy gyors és jó telefonnál 10x gyorsabb és jobb...:D
gyors alatt azt érted, hogy egy böngészőt nem 0,5 mperc alatt tölt be, hanem 0,05? :D biztos te ezt szoktad nézegetni, méregetni...:D
bár persze inkább az az esélyesebb, hogy mivel sosem vennél ilyen drága szar ájfont, honnan tudhatod, hogy olcsóbban lehet venni nála 10x jobb és gyorsabbat venni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!