Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom az összes képemet...

Hogyan tudom az összes képemet törölni a telefonomról?

Figyelt kérdés
Először is kellemes húsvétot kívánok mindenkinek! :) Az lenne a kérdésem, hogy Nokia Lumiáról hogy lehet egyszerre kitörölni a képeket? Mert a fotóalbumomban nagyon sok kép van, egyenként nem tudom őket kitörölni, egyszerre viszont nem tudom h kell, nem kínál ilyen opciót. A képeket a Zune alkalmazással szoktam kezelni, ott lehet valahogy törölni őket? Köszi

2015. ápr. 5. 11:52
 1/1 anonim ***** válasza:

1.) milyen lumia

2.) Windows Phone vagy Windows Mobile van rajta

3.) Hányas rendszer? pl.: 7.5 7.8 8.0 8.1

4.) próbáld meg hogy bemész a kamera alkalmazásba hosszan tartod az ujjad egy képen, és az összesen végigkattintasz és aztán törlöd.

5.) gépről nyisd meg a telefon mappáját, azon belül ha sd kártyád van akkor ott a képeket. lehet angolul van. és jelöld ki az összeset és töröld

6.) gépről nyisd meg a teleofn mappáját, azon belül ha a telefonon vannak a képek, akkor az images/képek/pictures mappát és töröld az ott található képeket.

2015. ápr. 8. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!