Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akai Glory G5-ről mi a vélemén...

Akai Glory G5-ről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Se tesztet nem találok róla, se videót, semmit. Van valakinek véleménye róla?
2015. ápr. 5. 10:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tescos telefont ne vegyél, inkább vegyél lenovo-t
2015. ápr. 5. 11:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Az, hogy nincs róla teszt, remélem elég bizonyíték, arra, hogy jobb elkerülni.Én nem nem vennék ilyet.
2015. ápr. 5. 12:19
 3/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat.
2015. ápr. 5. 12:29
 4/11 anonim ***** válasza:

Szörnyű telefon, de 20 ezerért amúgy sem kapsz jobbat.

Esetleg egy jobbnak számító kínai telefon 25-30k-ért van, vagy inkább vegyél egy megbízhatóbb WP-s telefont ennyiért.

2015. ápr. 5. 14:51
 5/11 A kérdező kommentje:
Androidos kell mindenképp, most 12-ért néztem Navon M402-t elég jókat írnak róla.
2015. ápr. 5. 14:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia! Ez egy "megspórolomapénztinkábbveszekhulladékot" kategória. Ebben az árban még nincs telefon, ami ne akadna. De ha egy kicsit gyűjtenél akkor tudnál venni egy MOTO E-t ami nagyon pofás kis telefon. Nem fagy, nem indul újra magától, nem lép ki, nem fagy le a kamera. Innen tudod rendelni hivatalosan: [link]
2015. ápr. 5. 17:57
 7/11 A kérdező kommentje:
Nekem ez a 4,5" nagy már.. Nekem a maximum 4".. De amúgy nekem most sürgősen kell egy használható teló, nem tudok most gyűjtögetni, de fogok gyűjteni egy jobbra. Egyébként találtam egy nagyon jó árban lévő HTC Desire X-et használtan az tutira jó lesz.
2015. ápr. 5. 21:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Inkább egy Galaxy S2-t.
2015. ápr. 5. 21:59
 9/11 A kérdező kommentje:
Samsungot nem szeretem, nekem nagyon nem tetszik.. Elismerem hogy gyors meg stabil, de a HTC-t egyik sem üti! Volt már Desire S-em is (meg most is az lesz, mert az X-et annak ellenére hogy már egyeztetve lett, eladta az illető másikat meg nem találtam olyan árban), és kegyetlen jó volt annak ellenére hogy egymagos proci volt benne, csak sajnos összetört..
2015. ápr. 7. 23:27
 10/11 anonim válasza:

Gondolom már nem aktuális a kérdés, leírom ugyanazt Glory O5-ről,a mit egy másik kérdésnél is.

Először is: nem értem, hogy hogy lehet valamiről úgy véleményt alkotni, hogy az embernek fogalma sincs miről beszél. Itt ugye azokra gondolok, akik soha nem látták és nem próbálták az Akai O5-öt.

Nekem ilyen telefonom van és alapvetően elégedett vagyok vele, bár vannak gyerekbetegségei:

- ha automatikusra van állítva, sötétben villódzik a képernyő fényereje

- nincs kamera alkalmazás a menüben, csak a kezdőképernyőn (bár a képgalérián keresztül a menüből elérhető)

- nincs youtube alkalmazás - ezt még túl lehet élni

- a képek elég zajosak és nincs autofókusz (de aki profi képeket akar, az vegyen inkább fényképezőgépet)

- a ki-bekapcs gomb és a hangerőszabályzó egymás alatt és egymáshoz közel található, így könnyű félrenyúlni

- netes videó lejátszásnál ha forgatjuk a telefont, a kép és hang megakad

- max hangerő közelében szerintem kicsit kellemetlen hangja van

Mivel általában nem használom agyon a telefont, ezek a dolgok nem túl zavaróak. Ami már tényleg gáz, hogy a telefon nem pontosan érzékeli az akku töltöttségi szintjét. Néha akkor sem jelzi az akkuszint csökkenését, ha órákon keresztül túráztatom az akksit a játékokkal. Ilyenkor újra kell indítani a telefont, és utána már rendben van, de cserébe a kezdőképernyőről az általam elhelyezett ikonok eltűnnek. (Emiatt majd megy vissza szervizbe)

Összességében viszont nem rossz telefon:

- szerintem a kijelző nagyon jó (nagyméretű, jók a színek és a betekintési szög is, a felbontása nem túl nagy, de nem is pixeles a kép)

- az akku mérsékelt játék- és facebook-használat mellett 3 napig is bírja

- zenehallgatásnál csomó hangeffekt közül választhatunk

- képszerkesztésnél is van egy csomó lehetőség

- bizonyos helyzetekben néha megakad, de összességében gyors telefon

- csomó beállítási lehetőség van, be lehet állítani pl. a vizuális effektek jellemzőit

- dual SIM-es

- és szerintem nagyon jó a dizájnja

Szerintem ennyi pénzért megérte, főleg ha azt nézzük, hogy a nagy márkáktól ennyiért jóval kisebb tudású telefont kapunk, de talán kevesebb hibával. A mobilarénán van fent néhány Akai teszt, el kell ismerni, hogy eléggé lehúzták a gyártót, de az újabb telefonokat már nagyjából korrektnek minősítik. Ha kicsit összekapja magát a cég, akár egész jó név lehet az olcsó, jó ár-érték arányú telefonok között.

2015. nov. 1. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!