Azok akik mobiltelóról neteznek és állandóan ékezetek nélkül írnak, azoknak a telefonjuk tényleg nem tud ékezetes betűket vagy csak nem értelek a telefonjukhoz?
Figyelt kérdés
Több olyan ismerősöm is van aki állandóan ékezetek nélkül írnak telefonról, én meg nem értem, az enyém is ugyan úgy androidos, és nekem vannak ékezetes betűim, ahol meg nem mutatja őket ott is előlehet őket hozni úgy hogy pl ha á kell akkor nyomva tartom az a-t majd kijön egy kis ablak és ráhúzom az ujjam az á-ra... nekik ilyet nem tud a telefonjuk vagy csak nem értenek hozzá?2015. ápr. 5. 09:56
11/11 anonim válasza:
Android, WP, iOS, mindhárom tud ékezetet, max bénák akkor nem tudják hogy kell (nekem is van nagyon szerencsétlen haverom, nem tudta hogy kell ékezetes betűt írni, nem egy nagy technikai szakember, de még így is átlagnál jobban ért hozzá, gondolhatod akkor többi ember még hülyébb).
Az meg más kérdés, hogy leszednek egy normális billentyűzetet, pl. SwiftKey vagy Fleksy, és autocorrect magától megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!