Galaxy Note 3 vagy LG G3? fontos
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik érné meg jobban? Galaxy note 3 vagy Lg g3 és melyik miért.
Nézegettem videókat,galaxy note 3 az nem lenne olyan stílusos kinézetű mint az lg hisz annak van egy szép hátulja is,de rendszerileg meg valahogy jobbnak tűnik. Lg rendszere furcsább mint a note rendszere de lg nél meg maga az LG rendszere furcsa nekem.
Ti véleményetek szerint melyik lenne jobb? Midnegyiket 80 ezer ft ért tudnám megvenni használtan de még garanciásan.
2015. ápr. 4. 11:37
1/2 anonim válasza:
Note 3 mert, a G3 QHD kijelző miatt akadozik Snapdragon 801 nem bírja. Note és S sorozat nagyon jók. De nem csak ezért, hanem fényévekkel jobb.
2/2 anonim válasza:
Én viszont G3-at vennék. Nem akad az új szoftverrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!