Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintek melyik androidos...

Szerintek melyik androidos telefon jelenleg a legjobb?

Figyelt kérdés

Úgy összességbe nézve. Minden gyártónak megvan a csúcskészüléke, de ezeket összehasonlítva , ha az árát nem nézzük, ti mit vennétek? :)

Nekem a samsung note 4 tűnik elég jó telefonnak, de sokan lehúzzák

2015. ápr. 3. 22:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#9 hát ezen most jót röhögtem xDDD megvan a nap poénja xDDDDDD
2015. ápr. 4. 21:05
 12/14 xxp ***** válasza:

1.Egy szóval se mondtam hogy samsung fan agyok.

2. Nem tudom hogy feltűnt-e de a HTC m9 is írtam.

3. Soha nem vennék szar Motorolát,Nexus stb.. ezek csupa fapados gyártók a HTC,Apple,Samsung,Sony-hoz képest.

2015. ápr. 7. 08:05
 13/14 kérdező.. ***** válasza:

Csak azért szar mert nincs teletömve szeméttel meg minden használhatatlan dologgal ami lassítaná?Az ember azt hittem általában böngészésre,játékra használja a telefont,de akkor tévedtem.

Elárulok egy titkot:A nexusba azt raksz bele amit akarsz,millió rom van rá tele minden szarral mint a samsung meg a többi.A a nexusnál testreszabhatóbb telefon nincs a világon.

Kicsit gondolkozhatnál mielőtt írsz valamit.

2015. ápr. 7. 08:10
 14/14 anonim ***** válasza:

"Soha nem vennék szar Motorolát,Nexus " Pont azokat a telefonokat soroltálfel amik legalább működnek és nincs teli szarsággal, és pont hogy nem is fognak akadni.

Samsung is csak hardverrel próbálja kiküszöbölni az akadást ahelyett, hogy optimalizálna!

2015. ápr. 7. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!