Szerintek melyik androidos telefon jelenleg a legjobb?
Úgy összességbe nézve. Minden gyártónak megvan a csúcskészüléke, de ezeket összehasonlítva , ha az árát nem nézzük, ti mit vennétek? :)
Nekem a samsung note 4 tűnik elég jó telefonnak, de sokan lehúzzák
1.Egy szóval se mondtam hogy samsung fan agyok.
2. Nem tudom hogy feltűnt-e de a HTC m9 is írtam.
3. Soha nem vennék szar Motorolát,Nexus stb.. ezek csupa fapados gyártók a HTC,Apple,Samsung,Sony-hoz képest.
Csak azért szar mert nincs teletömve szeméttel meg minden használhatatlan dologgal ami lassítaná?Az ember azt hittem általában böngészésre,játékra használja a telefont,de akkor tévedtem.
Elárulok egy titkot:A nexusba azt raksz bele amit akarsz,millió rom van rá tele minden szarral mint a samsung meg a többi.A a nexusnál testreszabhatóbb telefon nincs a világon.
Kicsit gondolkozhatnál mielőtt írsz valamit.
"Soha nem vennék szar Motorolát,Nexus " Pont azokat a telefonokat soroltálfel amik legalább működnek és nincs teli szarsággal, és pont hogy nem is fognak akadni.
Samsung is csak hardverrel próbálja kiküszöbölni az akadást ahelyett, hogy optimalizálna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!