Az Lg kp502 lejátszik MP4-et?
Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 17:57
1/12 anonim válasza:
Szerintem igen! De ne vegyél olyat!
2/12 A kérdező kommentje:
mert??
2010. febr. 18. 18:09
3/12 anonim válasza:
Nagyon jó teló és igen lejátszik.
4/12 anonim válasza:
dehogy játsza le... bátyámnak olyan van és nem játsza le nekem tmobile vairy textem van az se játsza le az mp4-et de a hangot azt leadja csak a videót nem. jó telefon az LG én csak ajánlani tudom :)
5/12 anonim válasza:
első vagyok
Szar az érintőpadja.
Aki használt már Nokia érintőpados telót az nem mondja hogy jó az LG
Én eddig ilyen érintőképernyősöket használtam:
Nokia 5800
LG Kp502
Samsung S5230
TomTom ONE Classic ( autós GPS)
A legjobb a TomTom, második a Nokia, harmadik a Samsung, és az LG volt a legszarabb.
Amúgymeg vegyél Nokia 6303 classicot az lejátsza az MP4-et és nem érintőképernyős viszont szebb a kijelzője, és kapsz egy 3.2 megapixeles kamerát + 2 ledes vakut
6/12 anonim válasza:
Nekem is ilyen Lg telom van!!! IGENIS le játszik MP4-et. Rá lehet rakni mindent csak át kell konvertálni. Hang, videó, videó klip, teljes mozi film. Rengeteg anyagot töltöttem le a Youtube-rol.
7/12 anonim válasza:
ja jól írod át kell konvertálni 3gp-be úgy persze, hogy lejátsza de akkor az már nem mp4 formátum!!!
8/12 anonim válasza:
Lejátssza az mp4-et....
Any Video Converter
Beállítások:
Profil : Mobiltelefon mpeg-4 film
Video opciók: kodek mpeg4
méret 400x240
bitarány 256
képkocka aránya 24
Audió opcióknál nem állítottam át semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!