Morga121 kérdése:
Egy Intel Atom-os processzoru tableten futtathatok PC-s alkalmazasokat?
Figyelt kérdés
Hogy egy peldaval eljek, pl. egy Allview Wi7, 7 inch TN LCD MultiTouch, Atom Z3735G Quad Core 1.33GHz, 1GB RAM, 16GB flash, Wi-Fi, Bluetooth, Win 8.1, Black tablettel futtathatok PC-s jatekokat stb.2015. ápr. 3. 19:07
1/7 anonim válasza:
Nem! A processzor ugyan lehet elég lenne néhány dologra, de az operációs rendszer máshogy van kitalálva, felépítve. Nem tudod rátelepíteni őket pl. azért sem mert ha valami játékra gondoltál a videókártya sem bírná meg alapból nem úgy van programozva, más típusú fájlokat tudsz rajta használni
2/7 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem hogy windows 8-as operacios rendszerrel rendelkezo tablet.
De koszonom valaszod!
2015. ápr. 3. 19:39
3/7 Szirty válasza:
Nyilván futtathatsz tetriszt vagy pacmant, azok is játékok.
Szóval nem mindegy miféle játékokról lenne szó.
4/7 b95 válasza:
A proci X86? Igen.
desktop Win van rajta? Igen.
Tehát a válasz igen, futtathatsz rajta PC programokat, hamár egyszer egy PC van benne :D
5/7 b95 válasza:
Nekem amúgy 2 GB-os tabletem van, és a Half-Life 2 simán ment rajta, 1280*800-on. (Toshiba Encore.)
6/7 anonim válasza:
Ahogy előző írja, ha x86-os (és nem ARM) architektúrájú, és Win 8 megy rajta, akkor az egy teljesértékű gép, abszolút semmi különbség az és egy "igazi" laptop vagy asztali PC között.
Az más kérdés, hogy a hardver gyengébb, és nem fogsz Crysis-t meg komolyabb játékokat futtatni rajta, de azt egy olcsó/gyenge asztali gépen sem tudsz, szóval csak a teljesítményt kell nézned.
7/7 anonim válasza:
Igen. A Windows tabok ha x86 osak akkor futtathatók rajtuk pc s alkalmazások. Amit a hardwer elbír. A tabod elég gyengusz, de próba cseresznye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!